Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ВЕЗНИ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ВЕЗНИ
Снимка: iStock/Guliver

ВЕЗНИ: Аз балансирам

Годината започва с ретроградното движение на вашата планета Венера в Козирог – знак в квадратура с вашия. Това може да предизвика известен дискомфорт във взаимоотношенията ви и проблеми с представители на властта и/или шефове. Запазете самообладание: нещата ще се успокоят след 3 февруари, когато свършва първият за 2022 година ретрограден период на Меркурий.

От началото на локдауните през 2020-а Сатурн пребивава във вашия дом на любовта, щастието и децата, които стояха в центъра на вниманието ви. Някои от вас станаха родители, докато на други им беше трудно да заченат. Някои Везни успяха да се влюбят и дори да разлюбят. Повечето обвързани представители на знака обаче усетиха промяна в нивата на творческата си енергия и в усещането си за щастие. Ако миналата година леко повиши настроението ви, то 2022-ра би трябвало да го изстреля осезаемо нагоре. Сатурн още не е приключил с вас, но на последната права от транзита му в дома на любовта и децата черпите от благотворните ефекти на дисциплината, упорството и концентрацията, над които сте поработили през последните две години. Все пак вашата покровителка е Венера – богинята на любовта, а Сатурн прави всичко по силите си да ви отведе при любовта, която заслужавате. Той укрепва и връзката ви с детето у вас и с вашата Страна на чудесата – творческото пространство, в което вълшебствата стават възможни.

Тази година започва с ретроградна Венера във вашия дом на семейството и дома и приключва с директна Венера пак там. Оказвате се притиснати между нуждите на семейството и своята потребност от сигурност и безопасност. Тъй като сте официалният знак на взаимоотношенията, може би това е вашата година за възсъединяване със семейната или всяка друга любов, която ще ви помогне да постигнете равновесие – както за себе си, така и за близките си.

Квадратурата на Сатурн и Уран, която доминираше през 2021-ва, продължава да влияе и тази година, пораждайки напрежение между дома на любовта и децата, от една страна, и дома на смъртта и трансформацията, от друга. Може би се тревожите прекомерно за децата си, а може би смърт в семейството хвърля сянка върху оптимизма и щастието ви. Квадратурата е особено силна около рождения ви ден (септември – октомври 2022).

След 15 април бъдете нащрек, защото Черната луна – Лилит, ще върши пакости във вашия дом на кариерата. Възможни са противоречия с колеги и шефове. Някои хора завиждат на щастието и любовта ви. Най-добрият лек е да им изпратите обич и прошка в медитациите си.

Тази година затъмненията сменят предавките. От юни 2020 насам те настъпваха във вашия дом на комуникациите, бизнеса, ученето, пътешествията и висшето образование, ускорявайки процесите в тези сфери на живота ви. През 2022-ра Северният възел – Главата на дракона, преминава в дома на страстта, сексуалността, смъртта и възкресението. Не се стряскайте; звучи по-страшно, отколкото е в действителност. Северният възел може би ще ви помогне да разгадаете природата на своята страст: нещата, които ви движат и които докосват сърцето ви. Това ще ви помогне да намерите любовта, от която се нуждаете, и житейската посока, която искате да следвате. Любов, творчество, страст, интимност – ето ги вашите дарове и отговорности през 2022 година. Моментът е чудесен за изучаването на различни видове лечителско изкуство. Гмурнете се дълбоко в езотериката, шаманството и всички други поприща, които биха ви помогнали да преобразите себе си и другите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама