Годишен хороскоп за 2018 - Стрелец


Годишен хороскоп за 2018 - Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината може да ви поднесе противоречиви събития, но лошото бързо ще остане зад гърба ви. Използвайте първите два месеца на Новата година активно за решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Активността в работата ви ще ви донесе повече самочувствие и увереност, така че не пренебрегвайте усилията и в тази насока.

През февруари може да ви бъде възложена изключително отговорна дейност. Напълно способни ще бъдете да се справите с нея, така че не отказвайте поради опасения, че няма да успеете.

През март проблемите в семейството ще може да бъдат разрешени лесно с повече настойчивост и последователност от ваша страна. Половинката ви ще иска да види, че може да разчита на вас и заедно да градите бъдещето си. Дадени веднъж, обещанията трябва да се спазват.

В края на пролетта и началото на лятото бъдете по-внимателни със здравето си. Това е благоприятен период, в който да се опитате да се разделите с вредните навици и да започнете един по-здравословен начин на живот, наситен с повече движение.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама