Годишен хороскоп за 2018 - Везни


Годишен хороскоп за 2018 - Везни
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2018 година ще постави някои обстоятелства за преодоляване пред вас. Но това ще ви даде сериозно предимство пред конкурентите ви, така че усилията ще си заслужават и дори ще надминат очакванията ви, свързани с предстоящите резултати. Не планирайте голямо отпускане по празниците през януари, тъй като ще имате нужда да сте по-силни и съсредоточени. Опитайте се да се въздържите от прекомерната употреба на алкохол и тежка храна.

Февруари ще ви даде възможност да си отдъхнете и починете. Тогава може да направите първите стъпки за това да отправите своето сериозно предложение към половинката ви. Някои представители на знака може да разберат, че очакват попълнение в семейството. Пролетта е добър период за действия, насочени към самообразование, повишаване на професионалната квалификация и всякакъв вид дейности, насочени към вашето усъвършенстване.

Лятото може да ви сблъска с противоречия и дори конфликти с хора, които заемат своето важно място в живота ви. Не бъдете прекалено критични и не си позволявайте да съдите никого. Колкото и да сложни отношенията – оставете си вратичка за връщане назад. Летният период е благоприятно време да се погрижите за здравето си и да промените начина си на живот, като се разделите с вредните навици.

Есента ще бъде активен период, в който ще ви е трудно да обърнете внимание на себе си и да се отдавате на своите малки удоволствие. Това, обаче ще бъде един полезен период за това да вложите усилия, за да затвърдите професионалните си позиции. Някои представители на знака може да получат изкушаващо предложение на смяна на работата. Проверете добре условията.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛОТО ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама