Годишен хороскоп за 2020 - Близнаци


Годишен хороскоп за 2020 - Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

Новата година ще ви завари в позиция, в която може да си позволите много повече, отколкото предполагате. Ще имате възможности за развитие и мероприятия, в които да изпъкнете. Сега е моментът да се борите за по-високо място в работата. Случайно събитие ще отвори пътя пред вас за кариерно издигане. След първоначалния тласък ще трябва да запретнете ръкави и да докажете, че сте достойни за шанса, който ви е даден.

Февруари ще силен период особено за онези от вас, които се занимават с технологии. Това е добро време за развитието на бизнеса ви и за неговото разширяване. Контактите с високопоставени лица ще са от решаващо значение. От 17 февруари започва първият ретрограден период за годината. Той ще продължи до 10 март. През това време се съсредоточете върху завършването на стари проекти, но не започвайте нови такива. Бъдете подготвени за евентуални проблеми с техниката. Може да се случат недоразумения в общуването с колеги и в близкото ви обкръжение. Втората половина на март месец е подходящо време за реализирането на идеи, които са ви хрумнали внезапно. Това е моментът, в който може да повишите доходите си.

Април ще бъде вашият златен месец на годината. Тогава ще бъдете обградени от любов. Финансови трудности не се очакват. Май ще засили амбициозността ви и ще имате много идеи за вашето лично развитие и израстване. Ще искате всичко да се случва сега и веднага. Това няма да е лесно и ще се наложи да преодолеете много препятствия. Все пак късметът ще ви се усмихне, така че бъдете готови за сериозни успехи. Това е месец, в края на който може да си подарите кратка почивка.

Юни е добро време за пътувания за осъществяване на замисли, свързани с вашата ваканция. Ако имате възможност, посветете целия месец на отпуската си. През юли е добре да не планирате пътуване. Това е подходящо време за ремонт и подобряване на жилищните условия. Посветете времето си за постигане на повече хармония в семейството. Времето е подходящо за разрешаването на семейни въпроси.

През август ще имате големи желания, но не толкова възможности да ги осъществите. Ще се наложи да запретнете ръкави, ако искате да си подарите още почивка през летния сезон. Възможни са сексуални изкушения. Вие най-добре знаете как да постъпите.

Септември ще ви дари с любов и разбирателство. Месецът може да ви сблъска с необходимостта от разрешаването на юридически въпрос. През октомври се постарайте да имате резервен план за всяка ситуация. От втората половина на месеца Меркурий отново ще е в своето ретроградно движение, затова бъдете предпазливи.

През ноември направете така, че да разполагате със спестени финансови средства в случай, че възникнат непредвидени разходи. Самостоятелните представители на знака ще трябва да си отделят повече време, за да смогнат да отидат на всички срещи, които им предстоят.

Макар и изпълнен с предпразнично настроение декември ще ви предостави много възможности. Някои от вас може да разширят бизнеса си извън страната, за да получат покана за работа в чужбина. Не подценявайте и развитието си в сферата на висшето образование. Краят на месеца ще бъде изпълнен с много любов, верни приятели и достатъчно средства, за да прекарате празниците по ваш вкус.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация, техника или кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


 • Големият месечен хороскоп за февруари...
  Големият месечен хороскоп за февруари 2023

  Овен През този месец няма да сте особено настроени към общуване и развлечения, но и не е задължително да участвате в такива. Работната обстановка ще продължи да бъде спокойна, но е важно да избягвате конфликти с колеги или началници. В личния живот не очаквайте особени сътресения. Сега ще можете...

 • Съвет за всяка зодия за февруари 2023...
  Съвет за всяка зодия за февруари 2023

  Овен През този месец ви съветваме да бъдете по-внимателни с половинките си. Може да останете неразбрани от тях, затова общувайте повече и говорете направо. Телец Телците ще имат успехи в работата, но трябва да свършат всичко в срок. Може да получат дори повишение. Близнаци Близнаците...

 • Хороскоп за днес, 3 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 3 февруари 2023

  Овен През този ден ще бъдете първи във всичко. Това ще е уморително. Помислете дали да не отстъпите някое първенство. Телец През този ден бъдете най-вече себе си. Нищо по-хубаво от това не можете да предложите или измислите. Ще бъде оценено. Близнаци През този ден помислете добре преди да...

 • Задушница 2023 - Голяма, Черешова и...
  Задушница 2023 - Голяма, Черешова и Архангелова

  Традиционно на задушница във всички православни храмове се отслужва заупокойна литургия. Хората посещават гробовете на своите починали близки и приятели, за да почетат паметта им, да си спомнят за тях и да се помолят за душите им. Както на всяка Задушница, се раздава жито и храна за "Бог да прости мъртвите...

 • Късметче за всяка зодия за 2 февруари...
  Късметче за всяка зодия за 2 февруари 2023

  Овен Късметът ви днес отреди, че време за любимата си книга ще имате до зори. Телец Затворете очи и силно си пожелайте нещо. Близнаци Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Вижте още: Тези зодии ще имат много късмет през февруари...

 • Хороскоп за днес, 2 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 2 февруари 2023

  Овен През този ден желанията ви ще са повече, но в действителност нямате нужда от всичките. Помислете с какво бихте се задоволили на този етап. Ще се почувствате много по-щастливи. Телец Днес ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама