Годишен хороскоп за 2020 - Риби


Годишен хороскоп за 2020 - Риби
Снимка: iStock/Guliver

Тази година ще е наситена и активна. Никак няма да ви е скучно. Не се оплаквайте, вие точно това искате! Започнали сте процеси, които ще трябва да продължите и завършите през 2020. Още в първите дни на януари ще трябва бързо да се отървете от празничния унес. Очаква ви много работа, четене и анализиране. Не пестете сили, а събудете вдъхновението си.

Февруари ще премине като сън. Ще сте забързани от една дейност в друга, но ще сте щастливи и доволни от резултатите. През март е добре да се пощадите и да намалите темпото. Все пак ще са ви необходими сили и за останалото време от годината.

Април и май ще е добре да отделите поне една седмица за съвместна почивка със семейството. Покрай служебните задължения времето с близките ви ще е намаляло и това ще се усети. Не позволявайте отдалечаване. Лятната ваканция ще закъснее, тъй като през юни ще имате отговорности, свързани с децата. Осигурете си достатъчно сън и направете всичко възможно, за да запазите спокойствието си. Само така ще излезете победители от трудна ситуация.

Юли е добре да заминете за по-дълго време далеч от цивилизацията. Много е вероятно тогава да срещнете нови приятели и да се увлечете от нови идеи. През август може да направите плавно завръщане към работния ритъм, но без да се претоварвате. Началото на септември е добро време за извънредна почивка.

Есента ще ви завари със сили, енергия и вдъхновение за покоряването на нови върхове. Не позволявайте на никого да ви разколебае в начинанията ви. Със сигурност ще се чувствате уморени, затова се хранете здравословно и не забравяйте за физическата активност. Някои представители на знака може да сключат брак.

Ноември и декември ще внесат разнообразие в ежедневието ви. Няма да ви остане време за притеснения или тревоги, прескачайки от служебните в личните отговорности и задължения. Постигнатото през годината ще е много и ще бележи началото на продължителен успешен период за вас.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама