Големият месечен хороскоп за април 2017 г.


Големият месечен хороскоп за април 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Април започва цветно, щуро и романтично. Ще ни се случат много чудеса, а трудностите само ще ни направят по-силни. Ето какво ни чака от началото до края на април.

ОВЕН

Април е вашият месец така че може да се надявате на повече късмет от останалите знаци. Още през първите дни на периода ще се радвате на повишено внимание от страна на противоположния пол.

С лекота ще покорявате сърца. Хубаво е в един момент да спрете и да помислите какво точно желаете и какъв човек искате до себе си. С привличането на хората поемате и отговорност да техните чувства – не го забравяйте. В началото на периода може да получите знаци от ваш бивш партньор.

Не се подавайте на миналото. Докато първата половина на месеца ще е посветена на личния живот, втората вече ще акцентира на кариерното ви развитие. Ще ви бъде предоставена възможност да получавате допълнителен доход. Не отказвайте възможност за извънредна работа. Сега имате нужда от тези средства.

ТЕЛЕЦ

Ако вече сте се уморили от препирните с приятелите и сърдечната ви половинка, звездите ви съветват да насочите енергията си към усъвършенстването на вашето хоби. Ако положите достатъчно усилия то реално може да превърнете любимата си дейност в източник на сериозни доходи.

Началото на месеца е и добър период за започването на редовни физически упражнения, с които да калите вашето тяло и дух. Периодът до средата на април е най-силният и наситен с възможности за вас – не го пропускайте! През целия месец бъдете внимателни във финансово отношение.

Опитайте се да пестите и да намалите разходите си. Ще трябва да поработите и върху емоциите и страстите си, като не им позволявате да вземат връх над разума. Не позволявайте на чувството на неудовлетвореност да ви победи. Бъдете твърди в налагането на положителните качества на личността ви. В здравословно отношение пазете бъбреците си.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама