Големият МЕСЕЧЕН хороскоп за март 2017 г.


Големият МЕСЕЧЕН хороскоп за март 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Март си е март. Няма как да не донесе късмет на представителите на знака Овен. Още от първите дни на месеца ще почувствате силен прилив на енергия. Това ще добави сериозна доза увереност у вас и няма да има пречка, с която да не може да се справите в офиса, особено през първите дни на месеца. Може да си позволите поемането на риск и повече размах в действията. В средата на месеца не си отказвайте в желанието да промените нещо във външния ви вид. И най-малката промяна ще ви даде самочувствие и увереност. Това е време и за големи покупки, които отлагате отдавна. При решаването на важни въпроси с пълно доверие може да се поверите в ръцете на интуицията си. Освен това ще ви хрумнат незаменими идеи, направете всичко възможно, за да не потънат някъде. Това ще е месец, в който може да действате с размах – пред вас има едно огромно бяло поле, върху което може да рисувате смело.

Телец

Акцентът през март ще е върху личния живот. Някои представители на знака ще си дадат сметка, че искат повече от връзката и партньора си. За целта обаче, може би ще се наложи и вие самите да дадете повече. Опитайте се да разчитате емоциите си с разум, но пълното им игнориране също няма да ви даде кой знае какво. Средата на периода не е много подходящо време за взимане на важни решения, така че изчакайте и използвайте времето и заедно проверете чувствата си отново. В служебно отношение някои от вас ще добре да намалят ентусиазма си и да намалят деловата активност. Здравето ви през този месец ще зависи изцяло от вътрешното ви настроение, така че се усмихвайте повече!

Близнаци

Със събуждането на природата за нов живот вие ще влезете в щура форма, изпълнени с жажда за приключения. Този март ще остане като един от повратните моменти в живота ви. Застоят от последните месеци вече ви е изтощил до край и нуждата от промяна и активност е крещяща. Все пак първите дни на март запазете по-спокойно темпо, като по-скоро премисляте добре действията и си предвиждате резултатите от тях. Към 15 март може да се развихрите. Активни действия са позволени в личния живот, в работата, където желаете. Някои от вас може да се решат на раздяла. Ако усещате, че не получавате това, от което имате нужда – никой не може да ви кори в това. Възможна е и изпепеляваща любовна история. Не си въобразявайте много обаче, за да не останете с разбито сърце.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама