Големият месечен хороскоп за ноември 2021


Големият месечен хороскоп за ноември 2021
Снимка: iStock

Овен

Новият месец ще бъде изпълнен с много предизвикателства. В началото на периода ще трябва да положите много усилия, за да изпълнявате качествено служебните си задължения. Сега не е време за отпускане и почивка. Ще трябва да направите някои жертви в личния си живот, за да може да се справите - няма как. В средата на месеца може да се наложи да забавите малко темпото, да направите крачка назад и да си починете от темпото на живот, зададено през предишните месеци. Обърнете внимание на отношенията си с партньора. Направете всичко възможно, за да върнете интимността и доверието в отношенията ви. Добре е да помислите и как да се отървете от някои лоши навици. Планирайте внимателно бюджета и разходите си.

Телец

Настъпва месец, в който да обърнете повече внимание на личния живот и отношенията с близките. Колкото и да сте успешни в работата, хармонията и атмосферата в дома са най-важни и незаменими. Отървете се от чувството, че сте незаменими. Направете компромиси и равносметка, за да не се убедите в обратното. Средата на периода ще ви зарадва с добра новина. Възможно е повишаване на доходите. Добре е да споделите плодовете от постиженията си с близките ви хора. Някои представители на знака може да се замислят дали не е време да предприемат следващата стъпка в отношенията с любимия човек.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ НОЕМВРИ

Близнаци

През този месец ще откриете много нови неща за себе си. Нуждата от промяна ще ви следва почти във всички сфери на живота ви. Не оставайте на едно място, правете изводи, търсете начини, намирайте новото. Вие сте изключително способни и заслужавате повече. В средата на месеца ще имате възможност да сбъднете една от мечтите си. Много е важно да не се влияете от чуждото мнение. Игнорирайте критиката и завистта. Ако имате идея - доведете я докрай, независимо от чуждото мнение. Вслушайте се само в собствения ви глас, той няма да ви подведе.

Рак

През ноември ще може да си починете и да се насладите на успехите, за които сте положили толкова много усилия през последните месеци. Ако пък не ви се почива и имате достатъчно енергия и хъс, може да се втурнете към поредното професионално предизвикателство. Сега е време, в което да помислите и за физическата си форма. Преразгледайте графика си и отделете някой друг час за гимнастика, разходка или ненатоварващо тичане. Подобряването на начина ви на хранене също може да ви накара да се почувствате по-добре.

Лъв

През този месец ще имате желание да помогнете на всички без изключение. Това е чудесно, но може да отнеме прекалено много от времето и силите ви. Все пак вие също имате своите нужди. Не пренебрегвайте интересите си. В средата на месеца ще може да се докажете, особено в критични ситуации, в които ще трябва да вземете бързи решения. По-добре е да се откажете от екстремните спортове през целия период. Бъдете отговорни към здравето си.

Дева

През ноември се съсредоточете върху доходите и материалното ви състояние. С повече дисциплина ще можете да разрешите много финансови проблеми. Сега ще трябва да се научите как да печелите повече. Може да обмислите варианти за инвестиция, но само след консултация със специалист. В края на месеца намерете време за почивка. Нужна ви е тишина, за да възстановите нервите и физическите сили. Не приемайте нови задачи в края на периода.

Везни

Това е месец, в който да проявите малко повече егоизъм. Има моменти в живота, когато това е просто наложително. Не позволявайте на никого да ви обвинява в егоизъм. В началото на периода ще получите изненадващи постъпления. Помислете добре какво да правите с тях, не ги харчете за ненужни вещи. В средата на месеца ще получите предложение за нова работа. В личен план са възможни разногласия с партньора. Не бъдете избухливи, помислете как бихте могли да постигнете компромис.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРИНЦИПИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Това е месец, в който ще кипите от енергия. Ще бъдете изкушени да я насочите предимно към удоволствия. Но истината е, че имате доста изостанала работа. Дисциплината и точният график ще ви помогнат да се справите с повечето ви задължения. В средата на периода наблегнете на здравословното хранене и спортуването. Тогава ще ви е най-натоварено и начинът ви на живот ще е от съществено значение. Избягвайте прекомерната употреба на кафе, изключете алкохола. Осигурете си достатъчно часове на чист въздух.

Стрелец

През този месец не очаквайте чудеса или поне не и от другите. Ако искате нещо да се промени към по-добро, направете така, че да го създадете сами. От съществено значение е да не се влияете от мнението на другите. Напълно способни сте да постигнете целите си със собствени усилия. В личен план бъдете търпеливи и деликатни с членовете на семейството ви. Някой от тях може да се намира в труден период. Обвиненията няма да помогнат за справяне със ситуацията. Ще трябва да проявите повече дипломатичност.

Козирог

Очаква ви наситен месец, в който никак няма да ви е скучно. Още първите дни на ноември ще ви донесат нови предизвикателства в служебно отношение. Ситуацията ще се променя често. Не се натъжавайте, ако се налага да прилагате различни тактики. Това не означава, че сте несериозни - просто понякога се налага да бъдем гъвкави. В личен план ще имате изключително ценни моменти на взаимност и щастие. Помислете за кратка почивка с партньора ви, по време на която да възродите страстта във връзката ви.

Водолей

През ноември ще получите признание за предишни постижения. Може да се каже, че имате пълното право да намалите темпото и да полежите на старите си лаври. Но не се увличайте прекалено. В средата на месеца възобновете активността. Това е време, в което да преосмислите основни моменти в кариерата ви. Отговорете си на въпроса какво очаквате в дългосрочен план и какви допълнителни усилия можете да положите за да постигнете целите си. В края на месеца пазете репутацията си. Не се впускайте в интриги и съмнителни начинания.

Риби

Това е месец, в който да разширите хоризонта си. Всичко, което правите, ще ви донесе нови преживявания. Имате нужда от разнообразие, затова не се колебайте да си го осигурите. Средата на месеца е добро време за подреждане на приоритетите. Помислете добре какво вече не ви е нужно и къде може да вложите повече енергия. Не се страхувайте да бъдете различни. В личен план не ви очакват никакви неприятни изненади. Не проявявайте ревност и излишни емоции, които биха могли да развалят идилията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама