Големият месечен хороскоп за септември 2022


Големият месечен хороскоп за септември 2022
Снимка: iStock

Овен

Новият месец ще бъде особено благоприятен по отношение на личните отношения. Това е подходящото време за семейна почивка, романтично пътуване с любим човек или пътуване с приятели. Общуването с всички ще върви като по вода. Разногласията, които са възпрепятствали комуникацията, ще останат в миналото. Сега ще имате много повече причини за радост. Не се колебайте да участвате по-активно в обществения живот и да активизирате контактите си както в личен, така и в професионален аспект. 

Телец 

Септември ще ви предложи някои предизвикателства. Ще имате своите лични терзания и съмнения за начина, по който да продължите. Съсредоточаването върху работата ще ви бъде по-трудно от обикновено. Но все още можете да управлявате нещата, да не правите досадни грешки. Ако съумеете да мобилизирате дисциплината си, дори ще можете да увеличите доходите си. Сега е моментът да проявите изобретателност. В личен план на хоризонта ще се появи нов човек в живота ви, който ще разтърси ежедневието ви. 

Близнаци 

Това  е месец, който да посветите на работата. Мнозина ще разберат, че е настъпило време е да направите това, което преди ви е изглеждало много трудно. Конкуренцията ще стане по-остра, съперничеството - по-интензивно. Но това само ще ви насърчи да търсите нови начини за доказване. Не забравяйте за опита, натрупан по-рано. Действайте със самочувствие, не се страхувайте да правите предложения и да давате идеи. В личен план ще трябва да се постараете, за да запалите отново искрата на страстта във вашата връзка. 

Зодиите, които ще бъдат най-щастливи през септември

Рак

Този месец може да донесе, на пръв поглед, незначителни събития, но от тях ще започнат големи промени. Опитайте се внимателно да наблюдавате какво се случва наоколо, забелязвайте дори малките неща. Те могат да бъдат важни не само за вас, но и за хора, които са ви скъпи. Сега не е моментът да бързате. Правете всичко бавно и обмислено. Спазвайте моралните норми, не нарушавайте ничии граници. Средата на месеца ще ви донесе разнообразие и новости, които ще оцветят живота ви в нови по-ярки цветове. Очаква ви много щастие. 

Лъв 

През този месец са възможни много промени, свързани с работата ви. Ще бъдете принудени да вземете важни решения и да поемете отговорност. Звучи сериозно и е, но няма от какво да се притеснявате. Всичко ще се развие по най-добрия начин. Съвсем скоро очаквайте плодовете на вашия труд. В личен план ситуацията ще е променлива. Някои желания на партньора ви може да ви изненадат. Най-важното е да не приемате нищо прекалено фатално. С повече желание и фантазия ще може да разрешите всяка оплетена ситуация. 

Дева 

В личния ви живот е малко вероятно да настъпят значителни промени, но това не означава, че няма да сте доволни от развитието на събитията. Странно съвпадение, невероятна случка може да бъде началото на необичайно запознанство, романтична история, която ще изиграе важна роля в живота ви. Влюбените представители на знака ги очакват приятни изненади. Някои от вас може да се решат на важна по-нататъшна стъпка в узаконяването на връзката ви. Във вихъра на любовта ще сте, но все пак се опитайте да проявите и достатъчно разум.  

Везни

Месецът ще е успешен за онези от вас, които учат или се занимават с изследвания. Не се колебайте да предприемете нови неща за себе си. Всичко, което ви е изглеждало прекалено трудно преди, сега ще разберете и усвоите с лекота. Сега чуждият опит ще ви бъде особено полезен. Чувствайте се свободни да задавате въпроси на тези, които знаят повече от вас, опитайте се да общувате с хора, които са готови да споделят ценна информация. Неформалните запознанства, започнали почти случайно, могат да бъдат полезни от професионална гледна точка. Възможно е точно сега да срещнете хора, които ще станат вашите най-надеждни съюзници в бъдеще.

Скорпион 

През този месец отношенията, които преди са били напрегнати, забележимо ще се променят към по-добро и това ще бъде ваша заслуга. Ще станете много по-добри в разбирането на тези, които са напълно различни от вас, и ще разберете как да сключите мир с онези, с които сте били в кавга. Ще има възможност да подобрите отношенията, които някога са се объркали не по ваша вина. Много от вас ще могат да разберат по-добре чувствата си и това ще бъде решаващо за вашето щастие. Очаква ви един по-приятен начин на живот. Не спирайте да се борите за полезната промяна за вас.

Стрелец

През този месец се запасете с търпение. В началото на периода събитията може да се развиват по-бавно, отколкото ви се иска, но не трябва да ги пришпорвате. Запомнете - закъсненията на другите, които в началото ви дразнят, могат да бъдат полезни за вас. Те ще ви дадат малко повече време за обмисляне на всяко решение, което ще ви даде предимство пред останалите. Не пропускайте моментите, в които да изявите качествата си. Оставете скромността настрана. Сега е важно да покажете на какво сте способни. В любовно отношение всичко ще е спокойно. 

Зодиите, над които ще се изсипе дъжд от пари през септември

Козирог 

През този месец работата ви ще изисква повишено внимание. Това се отнася преди всичко за онези от вас, на които често им се налага да участват в бизнес преговори, в които е важно да направят добро впечатление. Сега е важно да не говорите твърде много, да не давате обещания, ако има дори най-малкото съмнение, че те могат да бъдат изпълнени. Пазете личната си информация и не бързайте да издавате намеренията си докрай. Предвиждайте какво ще се случи и няма да има неприятни изненади за вас. В любовно отношение рискувате да пропуснете важни моменти, залисани в работата. Отделяйте поне по един час на ден, който да посветите изцяло на партньора си. 

Водолей 

През този месец влиянието на положителните тенденции ще придобие сила и това ще се забележи във всички сфери на живота ви. Първите дни на периода ще ви зарадват с приятни изненади и настроението ще се подобри дори за тези от вас, които напоследък не са гледали на живота твърде оптимистично. Вероятни са необичайни запознанства, срещи, които ще ви направят силно впечатление. В края на месеца очаквайте приятни събития в семейството. Ще получите вдъхновяващи новини, които ще са важни за вас и вашите близки. Предстоят важни промени в живота ви, които ще ви дадат повече свобода и самостоятелност.

Риби 

Това е месец, в който планирането ще е много важно. Първите дни на септември са добро време за реализиране на смели идеи. Възможно е да възникне ситуация, в която вашият самоконтрол ще придобие най-високо ниво. Имате нужда да упражнявате това качество, така че бъдете готови да се съберете в правилния момент. Често ще ви посещават нови идеи, но гледайте да не сменяте работата. Бъдете отговорни и към семейството си, сега не е време за промени там. Ако ви измъчват съмнения - поискайте съвет, трудно ще направите сами правилния избор. Опитайте се да бъдете максимално позитивни. Представяйте си само добрия развой на нещата и той ще се случи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама