Големият СЕДМИЧЕН хороскоп за 3-9 април


Големият СЕДМИЧЕН хороскоп за 3-9 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмицата изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Още преди вторник се обадете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Ако не го направите рискувате да потънете в хаоса на задълженията си и въпреки желанието им другите да не могат да се включат, за да ви помогнат. Роднините, които до момента сте избягвали заради решаването на стар проблем, сега вече ще трябва да срещнете и да обсъдите нещата. Периодът е достатъчно благоприятен, така че всичко ще се развие в благоприятна посока- не се съмнявайте в това! В края на седмицата може да се разделите с ваше дългогодишно убеждение. Хората се променят и няма нищо лошо в това.

Телец

Този понеделник няма да ви пожали. Още в началото на деня пред вас ще изникне предизвикателство, с което ще трябва да се правите сам-самички. Не допускайте чужда намеса, тъй като от това ще завиди възможността ви да взимате независими решения в живота ви. Напълно сте способни да се справите по най-добрия начин. В средата на седмицата бъдете внимателни при подбора на думите, които използвате, тъй като без да искате може да предизвикате напълно излишен конфликт, след който да ви е необходимо много време, за да върнете нещата в предишното им положение. В края на седмицата ще получите примамливо предложение, което може да ви изкара от финансово затруднение. Опитайте се като начало да съчетавате и двете дейности.

Близнаци

Тази седмица може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. Никакво изпитване на вина, не си слагайте рамки, а само преследвайте целите си. В личния живот нещата може да се променят рязко в...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама