Големият седмичен хороскоп за 4-10 септември


Големият седмичен хороскоп за 4-10 септември
Снимка: iStock/Guliver

Тази седмица ще бъде чудна. Ще ни чакат много изненади, ще бъдем на върха на своите възможности и няма да пропуснем всеки удобен случай да блеснем пред останалите с ум, идея или важно изказване. Ето какво ви чака според зодията в седмичния хороскоп за 4-10 септември.

Овен

През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моментът за обърнете повече внимание на отношенията в семейството ви. Атмосферата ще бъде изключително спокойна. Това ще ви позволи да отметнете, както решаванеот на чисто личностни въпроси, така и някои малки ремонтни дейности. Изполвайте това време, за да сплотите членовете на семейството. Може да експериментирате с по-весели и свежи цветове за дома ви. Не се вманиачавайте с покупките за предстоящия учебен ден.

Телец

Седмицата ще ви донесе пълно спокойствие и липса на събития, което може да ви отекчи безкрайно. Няма как да предизвикате да се случи нещо интересно, но може да започнете да се подготвяте за по-съществените събития, които ще настъпят с началото на есента. Използвайте времето, за да си припомните с децата учебния материал от мината година. Може да предприемете и пътешествие с повече разходки или друга физическа дейност, с която да освободите натрупалата се енергия.

Близнаци

Седмицата ще бъде изпълнена с много късмет. Всяка ситуация ще се развива положително без вашата особена намеса или усилия. Бъдете оптимисти относно случващото се. Опитайте се да довършите започнатото до 5 септември. След това започва период, в който спокойно може да се заемате с нови проекти. През целия период може да се чувствате напрегнати от излишък на енергия. Използвайте момента, за да започнете да спортувате активно и превърнете тази дейност в навик.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама