Големият седмичен хороскоп за 5-11 юни 2023


Големият седмичен хороскоп за 5-11 юни 2023
Снимка: iStock

Овен

През новата седмица Съдбата ще ви се усмихва и ви покровителства по много въпроси. В сряда е препоръчително да не поемате много работа на плещите си, има риск да не се справите. Опитайте се да бъдете по-реалистични. В четвъртък думите ви могат да бъдат използвани срещу вас в близко бъдеще. През почивните дни не крийте чувствата си близките. Тяхната подкрепа ще ви насърчи и ще ви даде сили.

Телец

През тази седмица е желателно да се съсредоточите върху разширяване на бизнес контактите ви. Опитайте се да обещавате само това, което можете да изпълните. Подкрепете думите си с дела, в противен случай рискувате да подкопаете авторитета си. Във вторник е по-добре да не се опитвате да спорите с началниците си. В края на седмицата успешни ще бъдат пътуванията и командировките. През почивните дни за вас ще са много важни срещите с приятели и заниманията на открито.

Седмичен любовен хороскоп за 5-9 юни 2023

Близнаци

Тази седмица е време за почивка и релакс. Очакват ви нови впечатления и положителни емоции. В личния живот ще трябва да мобилизирате всичките си сили и възможности, ако искате връзката ви да се развива положително. Точно сега можете да постигнете желаната цел. През целия период не обръщайте внимание на дребните провали и трудности, те няма да могат да повлияят на успеха ви.

Рак

Предстои обещаваща творческа седмица. В първите дни проявете инициативност и активност. Вашите идеи ще бъдат приети и подкрепени от началници и колеги. Дългите пътувания е най-добре да планирате за петък. В неделя е възможна неформална среща, от която ще зависят много предстоящи бизнес мероприятия. Ситуацията в този ден обаче е благоприятна и за подобряването на ситуацията в личния ви живот. 

Лъв

Тази седмица се опитайте да не преследвате нещо голямо, в противен случай рискувате да загубите това, което вече имате. Трябва да се съсредоточите максимално върху това, което правите в момента, по-добре е да правите едно нещо, но да го правите добре. В сряда не бързайте да вземате решения, тъй като една гениална на пръв поглед идея може да не оправдае практическото си изпълнение. В неделя се опитайте да съпоставите желанията си с интересите на близките и изберете пътя, който минава по "златната среда".

Дева

През тази седмица ще имате възможност да намалите темпото на работа, но това едва ли ще повлияе на плановете и резултатите ви. По някаква причина желанието за усилена работа от това няма да изчезне. След като сте се справили успешно с най-важните неща, планирани за тази седмица, ще почувствате удивителна лекота. В свободното си време не е нужно да лежите на дивана. Намерете време да развиете хобито си. 

Везни

През тази седмица редът в главата и на работното място ще ви помогне да направите дейността си по-ефективна. Очаквайте повишаване на доходите. В сряда партньори или колеги ще ви помогнат за разрешаването на проблемите, пред които сте изправени. Не пренебрегвайте помощта им. В четвъртък ви очаква романтична среща. Може би едно ново запознанство ще разшири хоризонтите ви.

Скорпион

През тази седмица трябва да се подготвите за факта, че нещата изведнъж ще се пообъркат в почти всички сфери на живота. Ще имате нужда от фокус и цел. Необходимо е душевният хаос да се въведе в ред. Най-напред разберете себе си и тогава всичко ще дойде на мястото си. В средата на седмицата няма да сгрешите, ако се вслушате в съвета на любим човек. Оставете миналото без съжаление. Отворете се за нови събития и истинска любов.

Стрелец

През тази седмица може да не ви харесва това, което ще се случва около вас, но се опитайте да не правите прибързани заключения, за да не утежните ситуацията. Бъдете учтиви, дипломатични и интелигентни. За постигане на желания резултат е необходимо да се вземат предвид интересите на партньорите. Краят на седмицата е благоприятно време за сключване на сделки и подписване на документи. През почивните дни прекарайте повече време и внимание със семейството си.

Козирог

През тази седмица ще върви във всичко, но това е възможно само, ако не обръщате внимание на някои досадни дреболии в поведението на другите. През целия период не бързайте със заключенията. Вие също може да бъдете обект на прекомерни изисквания, с които ще сте принудени да се съобразявате, за да не уронвате авторитета си. В понеделник може да бъдете озадачени от конкурентите, но до края на седмицата всичко ще си дойде на мястото. В събота е по-добре да излезете извън града.

Водолей

През тази седмица би било хубаво да се откажете от ненужните емоции. В крайна сметка жаждата за риск ще премине, но последствията могат да усложнят живота ви за дълго време. Звездите препоръчват да дадете предимство на здравия разум. Това е време да демонстрирате талантите си. Възможно е някои хора да преразгледат отношението си към вас. В петък непредвидени обстоятелства могат да объркат вашите далечни планове. В събота не бива да реагирате бурно на критиките от страна на близък човек.

Риби

Това е седмица, в която внимателно да наблюдавате речта и поведението си. Ако контролирате добре настроенията си, ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Средата на седмицата е добро време за срещи с нови хора. Ще създадете ценни приятелства. В края на седмицата умората ще си каже своето. Намалете темпото, пестете силите си и не правете компромиси с времето за сън. В събота ви очаква незабравимо парти. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама