Големият седмичен хороскоп за 9-15 октомври


Големият седмичен хороскоп за 9-15 октомври
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Новата седмица започва с някои препятствия, но те ще бъдат напълно преодолими. Желанието ви за работа няма да е особено силно. Иска ви се да имате още почивни дни, а истината е, че ви измъчва съвестта, поради несвършена работа. Това може да доведе до проблеми в отношенията с колегите, тъй като работния ритъм напредва и задачите се трупат. Напрежението ще ескалира и у дома, но не забравяйте, че близките ви нямат вина за вашите проблеми. В сряда бъдете особено внимателни в отношението си към тях, тъй като тогава може да възникне неприятен конфликт, поради вашето непостоянство и желание за повече свобода. Следващите дни ще бъдат спокойни и ще имате възможността да изгладите грешките.

Телец

Студеното време няма да успее да провали плановете и устрема, които имате за предстоящите седем дни. Още в първия ден на периода ще имате блестяща идея, която ще остави далече зад вас конкуренцията. Най-важното е да не обръщайте внимание на скептичното мнение на онези, с които я споделите. Фантазията ви ще е развихрена до крайна степен. В личния живот това може да ви попречи затова в тази област се придържайте към здравия разум, не давайте повод за конфликти. Периодът предполага рисково сексуално поведение, което може да бъде опасно за вас. В неделя сдържайте емоциите си, тъй като точно тогава може да „изригнете“ неблагоразумно.

Близнаци

През тази седмица ще имате възможността да наваксате с пропуснатото от миналите дни. Няма за кога да отлагате. Във вторник не се страхувайте от промени, дори когато са свързани с приключването на нещо. Това означава само нови възможности. Истината е, че ще имате и много нови ангажименти през новата седмица. Те обаче ще ви подействат положително, като ви заредят с повече енергия и вдъхновение. Хладнокръвието ви няма да позволи да се спрете дори и за миг. Ако искате да прекарате един романтичен ден с половинката изберете за тази цел неделя.

За всички ЗОДИИ - тук :)

https://www.actualno.com/curious/sedmichen-horoskop-za-9-15-oktomvri-news_637431.html
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама