ГОЛЯМА новина за 1 зодия в хороскопа за 12 май


ГОЛЯМА новина за 1 зодия в хороскопа за 12 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес някой може да ви предложи участие в съмнителна дейност. Проблемът е, че всичко ще изглежда доста интригуващо. Знайте, че колкото по-интересно ви бъдат представени нещата, толкова по-съмнителни ще са те. В любовта нещата не вървят. Помислете дали това е човекът за вас или е време да продължите нататък. Не се страхувайте от неизвестното, понякога то крие повече щастие, отколкото това, което вече познаваме.

Телец

Днес от вас ще се изисква да проявите повече отговорност при поведението ви към децата. Сега не е момент за глезене. Умората от края на учебната година е факт, но трябва да се мобилизирате. В любовта ви чака много приятен разговор, който ще погъделичка самочувствието ви... но не се възгордявайте, защото човекът отсреща ще забележи това и само ще го отблъснете,

Близнаци

Днес ще се справите с деня ако понижите градуса на емоциите. Ще има интересни ситуации, които ще поставят на изпитание нервите ви, но сега не бива да се подавате. Като се приберете може да се ядосвате, колкото си искате, но сами, без да си го изкарвате на близките. Очаква ви голяма и вълнуваща новина в края на деня, която ще бъде свързана с човекът, който обичате истински. Ще бъде незабравимо... може би чака ви ГОДЕЖ.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама