ГОЛЯМА новина за 2 зодии в хороскопа за 27 април


ГОЛЯМА новина за 2 зодии в хороскопа за 27 април
Снимка: iStock/Guliver

Прекрасен ден ни чака днес... най-вече за две от зодиите, които ще научат голяма и вълнуваща новина. Днес денят е подходящ за нови начинания и нова любов.

Ето какво ви чака днес според зодията:

Овен

През този ден направете нещо мило за половинката си. Може да изберете малък подарък. Ако се затруднявате да решите какво точно да бъде изберете фигурка любимото ѝ животинче. Вечерта ще се отдадете на страсти, които ще ви напомнят какво е било в началото и ще потвърдят теорията ви, че не сте имали по-добър партньор в леглото. Не го изпускайте.

Телец

Днес може да имате някои противоречия с партньора си. На не го ще му се иска всичко да е по-лесно и бързо, но вие ще сте на друго мнение. Може да настъпи временна тишина в отношенията ви. Ако обаче не държите толкова на своето и оставите нещата да отминат, може и да ви се размине големият спор. А вместо това ще се насладите на една спокойна и щастлива вечер.

Близнаци

Голяма новина за Близнаците днес. Някой ще признае силното си увлечение към вас и ще ви дойде като гръм от ясно небе. Не сте и предполагали, че действате така на един от най-близките до вас хора. Помислете добре дали искате да имате нещо общо с този човек и до къде ще довете това.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама