Голяма печалба за една от зодиите в хороскопа за 7-ми март


Голяма печалба за една от зодиите в хороскопа за 7-ми март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да бъдете възмутени от нищожна тайна от живота на половинката ви. Реално няма как човек да сподели всичко за себе с другия, така че помислете върху това. Вие също имате своите тайни. Не се подлъгвайте и не подхващайте скандал, който няма да доведе до никъде. Вмето това проявете разбиране и така ще покажете на човека до вас, че наистина се интересувате от това какъв е сега, а не от това какъв е бил преди това.

Телец

Поведението на партньора ви днес може да ви изненада. Непрекъснато откриваме човека да себе си, а и никой не остава същия. Като се замислите промяната не е фатална и може би бихте могли да я приемете. Днес определено ви е доста късметлийски ден, за това не пропускайте да минете през тотото. Заложете на числа, които имат нещо общо с вас и близките ви. Голям е шансът да грабнете голяма печалба.

Близнаци

Днес проявете повече разбиране към хората, с които работите. Всеки има своите слаби моменти и грижи. Повече внимание обърнете и на човека до вас. Сега той или тя имат нужда от вашата подкрепа. Не че се е случило нещо голямо, но вътрешно емоциите, които изпитва половинката ви я объркват. Проявете разбиране и се опитайте да разберете какво има.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама