Хороскоп за 13 август


Хороскоп за 13 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Фаталният 13 август няма да ви донесе нищо страшно. Всъщност това зависи единствено от самите вас. Не се отмятайте от дадено обещание, особено ако е дадено на ваш любим човек. В противен случай сами ще привлечете фаталното към себе си.

Телец

Денят предразполага към излишества. Вие наистина може да поемете много, но и вече добре знаете къде е границата. Помислете за последиците и се спрете навреме, за да не ви излезе прекалено скъпо удоволствието.

Близнаци

Ако си мислите, че другите четат мислите ви - много се лъжете. Понякога дори и най-близките ни не могат да отгатнат желанията ни, но ако искат да ни доставят удоволствие няма нищо лошо в това да им се подскаже малко.

Рак

Очаква ви един много красив ден изпълнен с красиви открития. Ако сте си мислели, че няма какво да ви изненада тази събота ще ви опровергае и вие няма да имате нищо против.

Лъв

Днес може да спечелите пари по най-невероятен начин. Така че ако минавате покрай тото пункт не се колебайте да пуснете фиш. Другия вариант е да ви върнат, отдавна забравена сума.

Дева

Тази събота ще е приятна при положение, че не опитвате да бъдете някой друг. Вие самите сте достатъчно прекрасни и качествата на някой друг няма да ви направят по-стойностни. Красотата е в естествеността.

Везни

Красотата в деня ви днес зависи от вас самите. Има я много само трябва да гледате, където трябва. Напоследък доброволно сте се обрекли на сивите тонове. Стига ви толкова еднообразие.

Скорпион

Където и да отидете днес ще се чувствате желани и ще ви бъде приятно. В един момент може да се самозабравите и да преминете границите на приличното самочувствие.

Стрелец

През този ден е добре да забавите темпото. Ако сте поканени на преход или дълга разходка преценете добре дали ще ви стигнат силите. Не приемайте само, за да не обидите другите, защото може да ги забавите по средата на пътешествието.

Козирог

Този ден трябва да направите всичко възможно, за да си починете. Ако ви се налага да работите направете го в минимален вариант. Търсете алтернативни начини за релакс, като медитиране, например.

Водолей

Сега не е моментът за разчистване на сметки и търсене на сметка. Всъщност последното никой няма право да извършва освен към самия себе си. Приемете недостатъците на любимите си хора с усмивка.

Риби

Сега не е моментът да се притеснявате за бъдещето. Съдбата ни поднася невероятни завои по пътя ни и всъщност ни дава най-доброто. Насладете се на деня и го оставете да ви изненада.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама