Хороскоп за четвъртък, 15 октомври


Хороскоп за четвъртък, 15 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не разчитайте на щастливите случайности или внезапна помощ. Ще трябва да свършите всичко сами - на никой няма да му дожалее за вас.

Телец

Днес бъдете по-взискателни към себе си. Бъдете най-строгия си началник, за да може да се гордеете със себе си скоро.

Близнаци

Днес ще се уверите в подозрение, което имате отдавна. Това е знак да вярвате повече на интуицията си и да взимате мерки от по-рано.

Рак

Днес не разчитайте на прошката. Не се учудвайте, ако срещнете прекалено строго отношение към себе си. Май сте го заслужили.

Лъв

През този ден бъдете уверени в правотата си, като единствената истина на света. Много скоро и мъничките съмнения, които имате ще се разсеят. 

Дева

Днес не подавайте ръка само, защото искате да изпъкнете. Не помагайте, ако не сте помолени за помощ. Подобни действия може да се обърнат срещу вас.

Везни

Това е ден, в който ще усетите силен порив за промяна. Заемете се с дейност, която планирате отдавна. Имате шанс да усъвършенствате уменията си.

Скорпион

През този ден ще може удържите важна победа в личен план. Ще бъдете уверени в правотата си, но помислете и за щастието си.

Стрелец

Това не е ден за търсене на сметка, не и от останалите. Премълчете отрицателните си емоции и запазете важно приятелство. 

Козирог

През този ден не затваряйте вратите зад себе си. Решенията ви сега може да са прекалено крайни и да ви донесат загуба на ценни отношения.

Водолей 

През този ден ще се наложи да се върнете в миналото и да преосмислите дадено събитие. Изглежда е време за извинения.

Риби

Днес ще може да се насладите на плодовете на вашите усилия. Похвално е това, което сте свършили, но може би си заслужава да търсите помощ понякога.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама