Хороскоп за днес, 1 декември 2023


Хороскоп за днес, 1 декември 2023
Снимка: iStock

Честит декември! Научете какво очаква всички зодии в първия ден от новия месец.

Овен

Овни, започнете да се занимавате с нови неща. Бъдете експериментатори, особено с изкуството. Луната навлиза в Лъв, вашият сектор на творчеството. Това е идеалният момент да си изберете артистично хоби.

Телец

Време е да мислите дългосрочно, когато става дума за хората, които обожавате. Луната влиза в Лъв, вашият семеен сектор. Семейството може да означава много неща за вас и тъй като Меркурий управлява висшия разум, помислете какво може да бъде определението, което бихте искали да свържете със семейството. Може да обмисляте някои промени или да имате няколко дребни корекции в дома си, които бихте искали да направите. Направете го, докато имате възможност, преди ретрограден Меркурий да започне в средата на месеца.

Близнаци

Ако сте малко склонни към клюки, опитайте се да избягвате да говорите за другите. Луната влиза в Лъв, вашият сектор на общуване. Ако са ви поверени определени неща, които не трябва да споделяте, бъдете добър човек. Не се отваряйте пред грешните хора. Запазете някои неща за себе си.

Вижте още: Декември носи безкраен късмет за тези 3 зодии

Рак

Раци, може да сте склонни да купувате неща само за показ и е най-добре да мислите за това в дългосрочен план. Луната влиза в Лъв, вашият сектор на парите. Наистина ли има значение броят на подаръците, които човек отваря? Не се състезавате с другите. Лъвът може да надуе егото ви и да изглежда, че трябва да купувате повече и повече. Мислете просто и вместо това давайте повече и повече от себе си.

Лъв

Погледнете се в огледалото и бъдете сигурни, че харесвате това, което виждате. Луната навлиза във вашия знак и активира сектора на вашата лична идентичност. Това е идеалният момент да започнете да определяте вашите резолюции. Не забравяйте да се грижите добре за желанията си в живота. Ако вие не ги почетете, кой ще го направи?

Дева

Това е времето за молитва. Молитвата е толкова хубаво нещо, Деви, и когато говорите с Вселената и вашата висша сила, не забравяйте да се молите за всеки, когото срещнете по някакъв начин. Луната влиза в Лъв, вашият сектор на духовността. Това е страхотно време да култивирате желанията си да се свързвате с другите.

Везни

Везни, вие се отличавате по приятен начин и това привлича хората към вас. Те искат да са ви приятели. Луната влиза в Лъв, вашият сектор на приятелствата, особено тези в бизнес партньорствата.

Скорпион

Това е вашето време да блеснете и наистина да се проявите на работа. Луната навлиза в Лъв, вашият сектор на кариерата. Работете по-умно и по-целеустремено. Запишете се на обучение, което да допринесе за вашето професионално развитие.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през декември

Стрелец

Време ли е да се върнете на училище? Може би имате куп книги, които бихте искали да прочетете, но все още не сте стигнали до тях. За ваш късмет, Луната влиза в Лъв, вашият сектор на образованието. Това е страхотно време за проучване на университети или просто за четене по теми, които искате да научите.

Козирог

Козирози, стените имат уши в дни като днешния. Луната влиза в Лъв, вашият сектор на тайните. Хората може да демонстрират допълнителна доза любопитство към живота ви. Ако не искате вашите лични проблеми да бъдат споделяни без вашето съгласие, опитайте се да избягвате да говорите за тях на работа или сред хора, които могат да говорят зад гърба ви. Една тайна е толкова безопасна, колкото и човекът, който я е чул за последно.

Водолей

Това е прекрасно време да се свържете с другите. Може да срещнете сродна душа или да намерите някого, с когото обичате да говорите, когото сте срещнали в приложение за запознанства. Луната навлиза в Лъв, вашият сектор на ангажираност, и това може да е вашето време най-накрая да се свържете с човек, който ви харесва толкова, колкото и вие него.

Риби

За какво прекарвате времето си? Това е чудесен въпрос, който трябва да зададете, особено ако се опитвате да подобрите производителността си. Имате толкова много неща, които можете да направите, бъдете разумни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама