Хороскоп за днес, 1 септември


Хороскоп за днес, 1 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не се колебайте да останете на заден план. Не ви трябва да се бутате в епицентъра на събитията.

Телец

Това е ден, в който е добре да се разплатите с хората, на които дължите нещо. Не съжалявайте за даденото и не забравяйте, че някога и вие сте получили.

Близнаци

Денят е подходящ за полагане на грижи за външния вид. Всички козметични процедури ще са успешни, резултатът от тях ще се задържи по-дълго от обикновено.

Рак

Предизвикателствата в работата ви съвсем не са обикновени. Затова не се колебайте да се обърнете за помощ към вашите партньори

Лъв

Денят е подходящ за командировки и водене на преговори, тъй като много лесно ще може да убедите отсрещната страна в правотата си. Необходима ви е само малко повече увереност.

Дева

Днес ще може да се разберете с всекиго и по всяка тема. През деня използвайте възможностите си за договаряне на по-добри условия на работа.

Везни

Днес ще имате повишена нужда от романтика. Не се притеснявайте да споделите желанията си с любимия ви човек.

Скорпион

Тази сряда ви очакват много изненади от близки хора. Не забравяйте да им благодарите за положените усилия да ви зарадват.

Стрелец

През този ден не разгласявайте намеренията си. Действайте активно и тихомълком се придвижвате към целта.

Козирог

През този ден ще се случи всичко, освен това, което сте планирали. Със сигурност така ще ви е по-интересно, не съжалявайте за нищо.

Водолей

Днес заложете на добрите обноски и таланта си на дипломат, ако ви предстоят преговори. В личен план се опитайте да бъдете максимално обективни.

Риби

Тази сряда не изневерявайте на принципите си. Малко кривване в една или друга посока може сериозно да ви отклони от същината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама