Хороскоп за днес, 10 май


Хороскоп за днес, 10 май
Снимка: iStock

Овен

През този ден преследвайте целите си смело. Не позволявайте на съмненията да ви разколебаят или забавят по пътя, който сте поели.

Телец

Този вторник не избягвайте хора, които изглеждат по-успели от вас. Вие самите сте постигнали не малко и няма от какво да се притеснявате. Огледайте се в очите на любимия ви човек.

Любовно пожелание за 10 май според зодията

Близнаци

Изживейте днешния ден, както ви харесва. Той ще бъде достатъчно хубав, че да не ви се наложи да кроите планове за бъдещето или дори по-лошо да си припомняте миналото.

Рак

През този ден е възможно да имате някои проблеми в общуването си с околните. В никакъв случай не трябва да ги обиждате или да им повишавате тон. За всички ще бъде вредно да се подадете на гнева си.

Големи промени в любовта очакват тези 5 зодии в средата на май

Лъв

Днес хората около вас ще са по-склонни да ви дават акъл, отколкото реално да ви помогнат. Запасете се с търпение и тапи за уши и свършете сами всичко, което имате като задължения.

Дева

Ако днес успеете да видите целта пред себе си и имате достатъчно вяра в собствените си сили, ще можете да минете през всичко. Обстоятелствата ще са на ваша страна и нищо няма да може да попречи на желанията ви.

Везни

Денят ще ви поднесе истинска приказка. Колкото и да сте унили, не преставайте да вярвате в чудеса, но приберете лупата. Те ще се появяват, когато най-малко очаквате.

Д-р Сребра Родопска: Българката, създала БЦЖ ваксината

Скорпион

Денят е добър момент за ново начало. Щадете усилията си, но не се отпускайте прекалено, за да не загубите нишката. Не отказвайте покана за парти.

Стрелец

Денят предполага да имате изключително ясни цели. Сега е много важно да си дадете сметка какво точно искате. От там нататък всичко ще бъде по-лесно. Не се колебайте да сте честни със себе си.

Истинското щастие трябва да идва от сърцето

Козирог

Денят предполага признания и действия, насочени в полза на другите. Не се скъпете на похвали и споделени моменти. Това е основното, заради което живеем.

Водолей

Този втоник със сигурност ще може да разчитате на сериозна подкрепа от близките. Помощта идва точно, когато имате нужда от нея. Не забравяйте да се отблагодарите.

Жените предпочитат мъже в червено. Ето защо!

Риби 

Днес трябва много да внимавате с това, което казвате, ако не искате да си създадете проблеми с ваши любими хора. Съществува голяма вероятност да обидите някого и после ще ви е много трудно да поправите грешката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама