Хороскоп за днес, 11 април 2024


Хороскоп за днес, 11 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 11 април 2024, според зодията

Овен

Марс ви носи енергия за късмет, когато се свърже със Сатурн в Риби. Можете да дешифрирате върху какво трябва да се съсредоточите и какво може да изчака по-късно. Работният ден започва с влизането на Луната в знак Близнаци. Днес започва двудневен прозорец от възможности, където можете да комуникирате ефективно и ясно. Денят е страхотен за писане на имейли, създаване на отчети, подписване на договори и провеждане на срещи с висшестоящи служители. В личен план, ако имате работа, която трябва да свършите по колата си, насрочете я преди уикенда.

Телец

Днес парите текат от различни източници. Луната навлиза в Близнаци, вашият слънчев дом на доходи, лични ценности и ресурси. Парите, които ви се дължат, могат да бъдат изплатени тази седмица. Днес е добър ден за комуникация с финансови съветници, които наблюдават вашите инвестиции. Ретроградният Меркурий ви напомня да избягвате хора, които обичат да клюкарят. Врагът може да бъде разкрит.

Близнаци

Вашата състезателна страна трябва да се прояви, Близнаци. Днес може да е един от онези дни, в които чувствате, че трябва да се борите за това, което е ваше. Луната навлиза във вашия знак днес, внасяйки допълнителна доза лична енергия и се чувствате мотивирани и подтикнати да вършите домакинска работа, да изпълнявате поръчки и да се грижите за лични задачи. Оставете си време да се отпуснете. Слушайте класическа музика и прекарайте качествено време сред природата.

Вижте още: Жените от тези 3 зодии ще бъдат безумно щастливи до края на април 2024

Рак

Вие сте в начална точка, Раци. Като единствен знак, управляван от Луната, вие сте изключително чувствителни към колебанията на нейната променяща се енергия. Денят може да започне с чувство за неотложност, тъй като напуска земния Телец, за да влезе във въздушен знак, Близнаци. Близнаците управляват вашия дом от скрити врагове, така че внимавайте какво казвате или правите около хора, за които смятате, че не заслужават доверие. Колегите, които често клюкарстват или са отмъстителни, ги избягвайте, когато е възможно. Опитайте се да наблюдавате внимателно емоциите си, за да имате най-добрия ден днес, независимо от това, което животът ви поднася.

Лъв

Обичате ли да преподавате? Винаги ли сте искали да станете ментор на някого? Частта от вас, която обича да връща на другите, се активира днес, когато Слънцето достигне магическия 22-ри градус в Овен. Това е чудесен ден за вас да помогнете на другите, като публикувате съвети в социалните мрежи. Ако имате събитие, на което да отидете тази вечер, лесно можете да станете център на вниманието. Вземете визитни картички, за да останете във връзка.

Дева

Прекомерното мислене може да бъде изтощително, така че вместо да пазите всичките си мисли за себе си, запишете ги или споделете какво чувствате с приятел. Днешният ретрограден Меркурий се върти на вашия 22-ри градус в Овен, поставяйки на фокус тайните страхове. Важно е да живеете в момента. Луната навлиза в Близнаци, внасяйки повишен фокус върху кариерен сектор. Този ден може да бъде изпълнен с много въображение и креативни идеи. Може да измислите нов проект или да обмислите решения за проблем, който трябва да бъде разрешен скоро. Може да искате да намалите приема на кофеин днес, тъй като нервната ви система може да работи извънредно. Вместо това пийте повече вода.

Везни

Подарък може да дойде при вас днес чрез роднина или някой, който ви е помогнал в миналото. Венера е силна днес, което ви позволява да започнете нов проект или задача, която изисква много енергия. Днес също е чудесен ден за правене на планове за пътуване.

Скорпион

Каква е вашата представа за успех? Дали да имате хубав дом, да купувате луксозни вещи или да имате повече свободно време? С вашата управляваща планета, Плутон в градус Телец, умът и вниманието ви ще се насочат към паричните неща. Луната навлиза в Близнаци, вашият слънчев дом на висше образование, така че ако започвате нова задача извън зоната си на комфорт, това е чудесен ден първи, от който да започнете. Можете да проучите и да получите това, от което се нуждаете, доста лесно.

Вижте още: От какво се нуждае всяка зодия, за да се чувства пълноценно

Стрелец

Вие имате силата да проявите това, от което се нуждаете днес. Юпитер до степента, в която мечтите ви могат да се сбъднат. Носете лилав цвят, за да привлечете повече късмет в живота си. Луната навлиза в Близнаци, вашият слънчев дом на ангажименти. Може би ще срещнете някого при най-странни обстоятелства и ще разберете, че има причина да сте се събрали. Днес може да получите страхотна изненада.

Козирог

Днешният ден ви носи изобилие и възможност да нарисувате необходимите неща за себе си. Можете да използвате най-големия си потенциал за финансови печалби. Луната навлиза в Близнаци, внасяйки радост в ежедневните задължения и отговорности. Денят е отличен за бюджетиране и създаване на рутинни процедури за спестяване на пари. Можете да следите по-добре как харчите, за да можете да правите финансови промени, за да спестите (или инвестирате) повече пари.

Водолей

Искате да сте свободни, Водолеи. Ще копнеете да сте свободни да правите нещата, които искате. Готови сте да правите планове за пътуване, а Уран, вашата управляваща планета, насърчава философските занимания, образователните мечти и всяко пътуване на дълги разстояния, което желаете. Луната навлиза в Близнаци, внасяйки атмосфера на радост в деня. Занимавайте се с артистични дейности.

Риби

Може да се окажете на кръстопът във вашия живот, кариера или връзка. Енергията на Нептун може да ви затрудни да разберете какво трябва да направите след това, така че не прибързвайте с решенията. Напипването на нещата може да бъде добър начин да подредите мислите си в този момент. Луната навлиза в Близнаци, привличайки вниманието към авторитетни фигури. Това е добър ден да се вслушате в съвети, дори и да не сте съгласни с тях. Може да изберете да не следвате това, което другите предлагат, но мъдростта може да расте от слушане без страх.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама