Хороскоп за днес, 11 декември 2022


Хороскоп за днес, 11 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

Днес ви очакват сериозни изненади от страна на половинката ви. Вярно е, че заслужавате всичко най-добро, но помислете как бихте могли да се реванширате и вие.

Телец

Колкото и да сте ядосани, помислете добре преди да реагирате гневно. Вярно е, че после се извинявате, но не се знае кога партньорът ви може да се обиди сериозно.

Близнаци

Днес контролът ви ще е отслабен, така че има риск да направите грешки и да вземете неправилни решения, чиито последици може да са много отрицателни.

Рак

Тази неделя не се оставяйте на унинието и меланхолията. Едва ли може да промените нещо, но поне не се ядосвайте.

Лъв

Предизвикателството, с което се сблъскате днес, ще изпълни целия ден от началото до края. Ще трябва да се борите сами, привличането на друг човек само ще ви попречи и ще обърка плановете ви.

Дева

Днес ще има много думи или спомени, към които да се връщате с топли чувства. Това обаче не означава, че мислите ви трябва да са само в тази посока, защото има опасност да изпаднете в меланхолия. Помислете върху плановете си за бъдещето.

Везни

Днес ще се активизират вътрешните изкусителни сили. Може да се появят съблазни в много сфери. Съществува опасност да се подадете на внушение и вредно влияние, да ви обземе леност.

Скорпион

През този ден не влизайте в спорове и битки. Ситуацията ще е изострена и никой няма да спечели от противостоянието.

Стрелец

Очаква ви, наситен с общуване ден. Внимавайте да не забравите телефона си. Проверявайте дали сте на линия за хората, които трябва да се свържат с вас.

Козирог

Денят е подходящ за дейности, свързани с научна работа, творчество и изкуство. Не посягайте към алкохола и цигарите.

Водолей

Всичко, което се случва днес, ще бъде отражение на вътрешното ви състояние - мисли, илюзии, мечти. Погрижете се те да са положителни.

Риби 

Бъдете готови за неочаквано пътешествие. Не ви трябва кой знае какво приготовление така че не бързайте да се притеснявате. Всичко ще мине по-добре от замисленото, чак няма да ви се иска да се връщате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама