Хороскоп за днес, 12 май


Хороскоп за днес, 12 май
Снимка: iStock

Овен

Това е ден, в който ще трябва да отстъпите лидерството. Днес вие ще изпълнявате нечия роля. Не се отчайвайте – няма да е за дълго.

Телец

Денят ще ви дари с прекрасно настроение. Не позволявайте да си отиде. Днес няма да има събития, които да си струва да се ядосвате за тях.

Любовно пожелание за 12 май според зодията

Близнаци

Очакват ви забавни моменти. Някои от тях ще бъдат породени от грешка или объркване. Подходът с чувство за хумор ще намали значително щетите и дори ще ги превърне в позитиви.

Рак

Днес не доверявайте мислите, които са ви посетили. Напълно възможно е да са мимолетни и да не отразяват строгата ви позиция. Изказани, обаче, може да не бъдат забравени от някого и да оставят погрешно впечатление.

Късметче за всяка зодия за 12 май

Лъв

Денят е подходящ за общуване. Онези, с които до сега не сте се разбирали ще са по-достъпни и лесни за убеждаване. Ще се наложи да се постараете, но няма да се лее пот.

Дева

Тази сряда ще ви предложи множество варианти за вечерта. Ще се опитате да угодите на всички, но от това ще пострада качеството на вашето време. Сега трябва да направите тази жертва.

Везни

Днес не се притеснявайте да бъдете себе си. Няма нищо лошо в това, което си мислите, особено ако то не наранява друг човек. Животът е прекалено кратък, за да държим всичко в себе си.

Позабравени хитрини за всеки ден

Скорпион

Денят може да ви подскаже как да действате в сложна ситуация. От вас ще се изисква само повече наблюдателност. Отговорът ще се крие в малък детайл в ежедневието ви днес.

Стрелец

Днес ще спечелите на ваша страна човек, когото до момента сте смятали за свой враг. Тези победи са най-сладки и често така се създават най-здравите приятелства.

Ето кога е хубаво да хапваме определени храни

Козирог

Тази сряда е възможно да ви хрумват странни идеи. Не си мислете, че са неизпълними. Напротив, точно сега имате всички ресурси, за да ги осъществите.

Водолей

Този ден рискувате да забравите нещо важно. Още от сега направете важен списък на делата си за утре и… внимавайте да не го забравите, когато излизате от дома си.

Искам такава любов - с искрени погледи, думи, пълни със смисъл и смирено сърце

Риби 

Днес бъдете готови за изненади. Най-вероятно ще отпадне, планирано пътуване. Все пак бъдете готови в последния момент плановете да се променят коренно и да реагирате светкавично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама