Хороскоп за днес, 12 ноември


Хороскоп за днес, 12 ноември
Снимка: iStock

Овен

Този петък ще трябва да разясните причините за постъпките ви. Няма да е лесно, но ако искате другите да са честни с вас, ще трябва да покажете същото.

Телец

Денят ще е интересен и наситен с преживявания и събития. Общуването няма да се отдава с лекота. Ще трябва да положите усилия, за да се разберете с другите.

Близнаци

През този ден ще разберете, че имате нужда от почивка. Не се докарвайте до крайно изтощение, за да намалите натоварването.

Рак

Днес ще разберете, че ще трябва да положите повече усилия, ако искате нещо повече. В противен случай ще трябва да се задоволите с наличното, но не се оплаквайте.

Лъв

През този ден за себе си ще напомнят стари проблеми и въпроси за решаване, които сте мислили, че сте загърбили завинаги. Опитайте се да ги приключите, за да не ви тормозят повече.

ЕТО КОИ ЗОДИИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСЕДИ

Дева

Денят е подходящ за пътешествия, командировки и преместване на ново място. С каквото и да се захванете - уверете, че сте добре подготвени.

Везни

През този ден не се колебайте да отхвърляте задължения, особено ако са извънредни. Намалете натоварването - имате нужда само от интензивна почивка.

Скорпион

Този петък не заставайте на пътя на никого. Ако много искате някого в живота си, оставете го сам да стигне до това решение.

Стрелец

Днес ще успеете да постигнете отдавна жадувана лична цел. Не се изненадвайте, ако емоциите са по-малко, отколкото сте ги представяли.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ДАВАТ НАЙ-ЦЕННИ СЪВЕТИ

Козирог

През този ден потърсете утеха в стари, но приятни дейности. Време е да се обърнете към ваше забравено хоби.

Водолей

Този петък е време да се решите на някои сериозни стъпки, които отдавна отлагате. Запретнете ръкави и действайте.

Риби

През този ден не разчитайте на случайността да се сбъднат желанията ви. Вашето участие ще има основна роля в случването им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама