Хороскоп за днес, 12 ноември


Хороскоп за днес, 12 ноември
Снимка: iStock

Овен

Този петък ще трябва да разясните причините за постъпките ви. Няма да е лесно, но ако искате другите да са честни с вас, ще трябва да покажете същото.

Телец

Денят ще е интересен и наситен с преживявания и събития. Общуването няма да се отдава с лекота. Ще трябва да положите усилия, за да се разберете с другите.

Близнаци

През този ден ще разберете, че имате нужда от почивка. Не се докарвайте до крайно изтощение, за да намалите натоварването.

Рак

Днес ще разберете, че ще трябва да положите повече усилия, ако искате нещо повече. В противен случай ще трябва да се задоволите с наличното, но не се оплаквайте.

Лъв

През този ден за себе си ще напомнят стари проблеми и въпроси за решаване, които сте мислили, че сте загърбили завинаги. Опитайте се да ги приключите, за да не ви тормозят повече.

ЕТО КОИ ЗОДИИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСЕДИ

Дева

Денят е подходящ за пътешествия, командировки и преместване на ново място. С каквото и да се захванете - уверете, че сте добре подготвени.

Везни

През този ден не се колебайте да отхвърляте задължения, особено ако са извънредни. Намалете натоварването - имате нужда само от интензивна почивка.

Скорпион

Този петък не заставайте на пътя на никого. Ако много искате някого в живота си, оставете го сам да стигне до това решение.

Стрелец

Днес ще успеете да постигнете отдавна жадувана лична цел. Не се изненадвайте, ако емоциите са по-малко, отколкото сте ги представяли.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ДАВАТ НАЙ-ЦЕННИ СЪВЕТИ

Козирог

През този ден потърсете утеха в стари, но приятни дейности. Време е да се обърнете към ваше забравено хоби.

Водолей

Този петък е време да се решите на някои сериозни стъпки, които отдавна отлагате. Запретнете ръкави и действайте.

Риби

През този ден не разчитайте на случайността да се сбъднат желанията ви. Вашето участие ще има основна роля в случването им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама