Хороскоп за днес, 13 май


Хороскоп за днес, 13 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък е добре да положите усилия да се измъкнете от затворения кръг и да поработите върху себе си. Времето е подходящо за провеждането на обществени мероприятия и събиране на информация.

Телец

Възможно е за себе си да напомнят стари проблеми. Отнесете се спокойно към тях. Решавайки проблемите, ще получите нови сили за обновяване на живота ви.

Късметче за всяка зодия за 13 май

Близнаци 

През този ден с лекота ще се освободите от товара на миналото, ако до момента ви е товарил и ви е пречил да живеете спокойно. 

Рак

Днес трябва да гледате по-свежо на нещата. От притеснения и тревоги ситуацията няма да се промени към по-добро. Вярвайте в добрия развой на нещата.

Любовно пожелание за 13 май според зодията

Лъв

Най-доброто решение за разрешаването на служебен въпрос се намира във вас самите. Ако може, направете така, че да заминете по-бързо далеч от града и да обмислите на спокойствие идеите си за нов живот.

Дева

Няма нищо лошо в това да признаваме грешките си. Крачката, на която ще се решите пред близкия ви човек, ще го трогне и промени отношението му към вас в положителна насока.

Везни

Посветете деня на търсенето на красотата във вас самите. Рутината ви е превзела прекалено и рискувате да забравите истинския си образ, а той е доста добър.

Мъжете от тези зодии подаряват най-скъпи подаръци

Скорпион

През този ден имайте повече вяра на усещанията ви за другите. Каквото и да се случва около вас, имайте доверие на това, което душата ви подсказва.

Стрелец

Това е ден, в който да се преборите с гордостта си. Със сигурност ще спечелите повече в дългосрочен план, ако направите компромис

Зодиите в училище

Козирог

Този петък се доверете на интуицията си. Не пренебрегвайте семейството си заради служебни ангажименти. Обърнете повече внимание на децата. 

Водолей

Този петък близките ви имат нужда от вас и от помощта ви. Ако се налага, откажете покана за излизане, за да може да сте полезни у дома.

Любовен уикенд хороскоп за 14-15 май

Риби

Отчаянието днес няма да ви помогнете. Съберете всичките си налични сили, за да се преборите с меланхолия. Тя не ви е приятел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама