Хороскоп за днес, 14 март


Хороскоп за днес, 14 март
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник не се подавайте на тъмнината на съмнението. Ако не сте сигурни в обстановката, просто не предприемайте нищо.

Полезно: зодии дати

Телец

През този ден бъдете сдържани. Помислете сто пъти, преди да кажете нещо и до какво би могло да доведе то.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПАРИ ПРЕЗ МАРТ

Близнаци

Очаква ви успешен ден. С каквото и да се захванете, ще бъдете доволни от стореното. Вечерта може да се отдадете на удоволствия.

Рак

Днес не оставяйте нещата на случайността. Може да ви мързи, но с вашето дори минимално участие може да постигнете много.

Лъв

Днес е ден, в който да потърсите разнообразие. Дори денят ви да не е изпълнен с ярки събития, различното ще ви достави усет за приключение.

Дева

Този понеделник не се инатете, ако някой иска да ви направи подарък. Понякога постъпките на хората са от чисто сърце и случаят сега е точно такъв.

Везни

Това е ден, в който може да си спечелите сериозна позиция, която да ви осигури изгодно място в бъдеще. Използвайте всичките си козове.

Скорпион

Това не е ден за проява на чувства или емоции. Ако таите обида, опитайте се да се отървете от нея, преди да ви навреди прекалено.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА РОДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ

Стрелец

Днес не оставяйте вашата работа да я върши някой друг. По-късно ще ви бъде припомнено във ваш ущърб.

Козирог

Денят ще е успешен за онези от вас, които имат ясно поставени цели. С повече настойчивост ще постигнете блестящи резултати.

Водолей

Този понеделник ще получите отговорите на много свои въпроси. Някои от тях няма да ви харесат и ще се наложи да признаете ваши грешки. Но това е пътят към прогреса.

Риби 

Това не е ден, в който да опитвате нови неща. Помислете дали не сте оставили нещо недовършено у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама