Хороскоп за днес, 14 ноември


Хороскоп за днес, 14 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не настоявайте прекалено. Това, което не иска да се получи може би има защо. Приемете нещата като знак от съдбата.

Телец

Това е ден, в който чрез смирение ще може да избегнете сериозни конфликти. Това съвсем не означава, че ще бъдете губещи. Напротив ще постъпите умно.

Близнаци

Тази събота не прекалявайте с хвалбите. Рискувате да предизвикате нечия завист, а това може да ви донесе непредвидени неприятности.

Рак

Тази събота ще ви е трудно да си намерите място. Просто излезте навън и вървете без посока. Това ще е вашето лекарство.

Лъв

Тази събота не оставяйте сами. Един приятел или повече ще са ви жизнено необходими. Дори да не ви се иска да се срещнете с тях - направете го.

Дева

Тази събота ще може да си починете по начина, по който най-много ви допада. Не правете никакви компромиси с почивката си. Заслужавате я повече от всичко.

Везни

Тази събота ще съумеете да се справите успешно с финансов проблем. Не бързайте да разпределяте капитала си. Мислете добре как и къде да го вложите.

Скорпион

Това е ден, в който да боравите внимателно думите. Рискувате да заблудите някого или да дадете обещание, което няма да може да изпълните.

Стрелец

През този ден не се притеснявайте да бъдете искрени. Вашето откровение ще бъде оценено, особено ако намерите правилните и дипломатичните думи.

Козирог

Днес ще може да се убедите в своята правота. Не натрапвайте победете си на останалите. Така много бързо може да я загубите.

Водолей

Това е ден, в който да дадете повече, без да мислите дали ще получите същото количество. Не забравяйте, че щедростта лекуват душата.

Риби

През този ден може да получите съвет. Бъдете внимателни - дори най-добронамерените от тях не винаги са подходящи за различните хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама