Хороскоп за днес, 14 ноември 2022


Хороскоп за днес, 14 ноември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден се запасете с много търпение. Помислете добре, преди да се решите на крайни действия, свързани със семейството ви.

Телец

Днес можете да бъдете повалени от напълно излишно чувство за вина. Вашите действия може да не отговарят на нечии представи за коректност, но това не означава, че те са лоши и неприемливи в тази ситуация.

Близнаци

Този понеделник ще получите сериозно предложение, на което няма да можете да откажете. Очаква ви сериозно професионално израстване. 

Рак

Този понеделник не горете мостове. Пътят към разбирателството е труден, но много по-стабилен и дълготраен.

Лъв

Днес избягвайте откритата конфронтация. Ако в разговора участват повече от двама души, то тогава е много вероятно другите да се обединят срещу вас.

Дева

През този ден забравете обидите. Сега ще може да се разберете с всеки, дори и с най-сериозните ви опоненти и неприятели.

Везни

Днес е ваш ред да проверите търпението на другите. Все пак не отивайте прекалено далеч, за да не усложните ненужно ситуацията.

Скорпион

Този понеделник ще имате рядка възможност да благодарите на тези, които са мили с вас. Нещо, което отлагате отдавна, ще започне от само себе си. Друг път не чакайте толкова.

Стрелец

Не е трудно да промените всичко наоколо, но последващите подобрения ще изискват много повече ресурси от наличните ви. Действайте постепенно.

Козирог

Днес ще бъдете безкрайно разсеяни и мързеливи. Лошото е, че после ще ви измъчват угризения. Насилете се да свършите поне малко домакинска работа.

Водолей

Това е ден, в който да бързате бавно. Не мислете за времето, а за това как съвестно и детайлно изпипвате нещата.

Риби

Днес не се опитвайте да преместите планината със силата на мисълта си. Няма да се получи. Затова пък може да промените посоката си на мислене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама