Хороскоп за днес, 15 май


Хороскоп за днес, 15 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден поискайте повече от живота и ще ви се даде! Позволете си да бъдете щастливи и не забравяйте да благодарите!

Телец

Това е ден за любов. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек.

Близнаци

Денят е добър за реализирането на любовни блянове. Само един по-топъл поглед и обектът на чувствата ви ще е ваш! Все пак не злоупотребявайте с чувствата му.

Рак

Днес ще ви се иска да се захванете с няколко неща едновременно. Не разпилявайте силите си, а се захванете с нещо, което ще е поне малко полезно.

Лъв

Денят е подходящ за усамотение на някое тихо и приятно място с любимия си човек. Отидете в някой малък и приятен ресторант или си организирайте вечеря на свещи вкъщи.

Дева

Тази неделя звездите ви предупреждават да бъдете внимателни, за да не счупите важна вещ. Освен това се пазете от измами. Може да попаднете в рискова ситуация. Не се доверявайте на непознати.

Везни

Ситуация в личния живот може да претърпи някои промени. Търсете покоя вътре в себе си, не очаквайте той да ви бъде осигурен отвън.

Скорпион

Днес очаквайте изненадващо предложение от страна на партньора ви. Действията му ще покажат колко много ви цени. Ще може да се отървете от притесненията си.

Стрелец

Днес задължително се отдайте на мързелуване. Може да ви хрумнат някои интересни идеи за това как да промените живота си. Запишете ги.

Козирог

Тази неделя не се заемайте с важни неща. Това включва и обсъждането на въпроси, свързани с договори за земя, строителство или недвижимо имущество.

Водолей

Звездите ви обещават спокойна и щастлива неделя,ю заради приятната любовна атмосфера, която цари в дома ви. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Риби

Тази неделя може да си позволите повече неща при пазаруване. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на синия цвят в по-светлите му оттенъци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама