Хороскоп за днес, 15 ноември 2022


Хороскоп за днес, 15 ноември 2022
Снимка: iStock

Овен

Този вторник рискувате да направите крачки, които са прекалено големи за вас. Точно от тук произлизат и всичките проблеми. Дайте си сметка за възможностите си и действайте спрямо тях.

Телец

През този ден някой ще се опита да ви манипулира. Ще го разберете навреме, но е добра да си дадете сметка, че наистина имате нужда от това да спазвате някакви граници.

Близнаци

Днес преди всичко ще трябва да правите компромиси. Във всеки случай това ще е много по-добре, отколкото да влизате в открити конфликти.

Рак

Този вторник някой ще се опита да осъществи по-тясна връзка с вас, но вие няма да сте в подходящото настроение. Оставете си вратичка, защото след време може да размислите.

Лъв

Слушайте внимателно какво ви казват, но не се ограничавайте само в смисъла на думите. Има огромно значение тонът, с който са казани и начинът, по който е направено. Също така обърнете внимание на това какво говори лицето.

Дева

През този ден рискувате да изпадате от една крайност в друга. Също така, бързо и лесно ще ви минава, но околните ще останат с много неприятно чувство от поведението ви.

Везни

Рутината днес ще бъде най-големият ви враг, тя по никакъв начин няма могат да провокират въображението ви. Тази събота инстинктивно ще търсите нещо ново и когато го намерите, ще се удивите от себе си.

Скорпион

Днес приемайте всичко с усмивка. Това е единственото, което ще може да направите, за да се почувствате по-добре и да излетете от всяка ситуация с достойнство.

Стрелец

Днес може да имате някои противоречия с партньора си. На не го ще му се иска всичко да е по-лесно и бързо, но вие ще сте на друго мнение. Може да настъпи временна тишина в отношенията ви.

Козирог

Това е ден за победи. Повече от успешни ще са преговорите, договарянето на условия, както и оформянето на документи и договори. Бъдете смели в желанията си.

Водолей

Ключовата дума във взаимоотношенията е „отношение“. Ако успеете да си я спомните, ще можете да се адаптирате към изискванията на партньорството.

Риби

Вярата, която имате във вашето партньорство, ще се засили по най-невероятен начин. Може би ще осъзнаете, че това е партньорът, от когото се нуждаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама