Хороскоп за днес, 16 август


Хороскоп за днес, 16 август
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще сте самото олицетворение на дисциплината, но защо ви е нужно това през лятото? Дайте си повече свобода, няма опасност да прекалите, достатъчно добре се познавате.

Телец

Днес дори да сте на плажа ще ви се наложи да проведете сериозни разговори с половинката ви, от които зависи стабилността на връзката ви. Помислете добре какво бихте могли да загубите и на какво държите.

Дневен хороскоп за 16 август

Близнаци

Сега е моментът да направите сериозна равносметка и да въведете ред в бюджета си. Ако имате желание да обновите имиджа си, първо извадете всички дрехи, за които сте забравили. Може да не ви се налага да купувате нови.

Рак

През този ден заедно с ума и съобразителността ви смело може да използвате и своя чар и красноречие при постигането на целите си. Действайте смело, никой няма да ви устои!

Лъв

Днес може да срещнете повече напоритост от страна на половинката ви. Може би това е знак, че се прекалено пасивни. Помислете добре какво бихте могли да промените.

Зодиите, които дори любовта не може да промени

Дева

Днес няма да сте лесна компания, ще е трудно да ви се угоди. Може би е добре са изясните как точно искате да прекарате деня и да започнете да действате в правилната насока, за да не сте недоволни.

Везни

Днес ще имате възможността да се покажете в най-добрата си светлина и лесно ще спечелите симпатиите на когото трябва. Подгответе се и за сериозни „атаки“ от страна на противоположния пол.

Скорпион

През този ден може да се почувствате малко изолирани. Не отговаряйте с агресивност. Онези представители на знака, които не разберат кога трябва да спрат, ще бъдат ограничени от околните – не го допускайте.

Зодиите, които ще имат невиждан късмет с парите в края на август

Стрелец

Днес онези от вас, които са проявили пестеливост ще бъдат подготвени за неочакваните разходи. Освен това ще ви се даде шанс да поправите своя стара грешка.

Козирог 

Днес е възможно да се чувствате малко напрегнати както в движенията си, така и в общуването. Това не е денят, в който трябва да разкривате чувствата си или гледната си точка, за която знаете, че е доста различна от общоприетото мнение.

Водолей

Днес ще сте изключително делови. Не пропускайте вдъхновението си и се опитайте да реализирате, колкото се може повече от идеите си, останалите запишете подробно.

Зодиите, които могат да решат всеки проблем

Риби

Ако все още не сте ползвали отпуската си, направете го възможно най-бързо. Вечерта избягвайте изясняването на лични отношения, особено ако сте употребявали алкохол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама