Хороскоп за днес, 16 ноември 2022


Хороскоп за днес, 16 ноември 2022
Снимка: iStock

Овен

Това е ден за мъдрост, интелектуални постижения и нови знания. Силна ще бъде проявата на умствените ви способности - не пропускайте възможности да се докажете.

Телец

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Пазете кръста и гръбнака си. Не правете резки движения и не вдигайте тежко.

Близнаци

Тази сряда не търсете отговори на прекалено сложни въпроси. Всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

Рак

През този ден не се колебайте да споделя опита и знанията си с другите. Няма да загубите нищо - само ще спечелите от това.

Лъв

Днес е възможно да научите много неща - както за света, така и за себе си. Вероятно ще научите тайна или отговор на важен въпрос.

Дева

Днес не решавайте важни въпроси, свързани с финанси. Също така не давайте или взимайте пари назаем. Денят е добър за предаване на знания. 

Везни

През този ден ще получите проява на нежност и внимание. Отвърнете със същото - дайте по-голяма изява на чувствата си.

Скорпион

Тази сряда избягвайте козметичните процедури. Денят не е подходящ за подстригване или боядисване - със сигурност резултатът няма да ви хареса.  

Стрелец

Сънищата през този ден ще ви донесат много нови знания и информация за решаването на проблеми, затова се опитайте да ги запомните.

Козирог

Тази сряда ще сте способни на чудеса. Правете добро и не бройте колко давате и колко ще ви се върне. Очаква ви много щастие.

Водолей

Днес потърсете своята причина за добро настроение. Най-добре да я намерите в себе си - така никой няма да може да ви я вземе. 

Риби

През този ден помислете добре, преди да се впуснете в нещо ново. Нужна ви е почивка, а не допълнително натоварване и отговорности. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама