Хороскоп за днес, 16 октомври 2022


Хороскоп за днес, 16 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

Днес не си мислете, че ще се спестите действията с помощта на думите. От вас се очакват реални стъпки и този път приказките няма да ви помогнат.

Телец

Тази неделя не правете прибързани стъпки и не се заричайте. Настроението ви е ще е променливо, а взетите решения може да останат за дълго. Бъдете далновидни.

Близнаци

Рискувате да загубите времето си в напразни мечти. По-важно е какво имате реално. Обърнете му внимание на него, вместо да преследвате сапунени мехури.

Рак

Днес ще трябва да рискувате и да се доверите на човека до вас. Може да имате своите съмнения, но без подкрепата на факти не би било редно да се осланяте на тях. Проявете толерантност.

Лъв

Хладнокръвието ви е пословично, но е време да се погрижите за това да имате приятни преживявания. Може да си позволите отпускане и по-лежерно поведение.

Дева

Тази неделя ще намерите решение на сложен проблем на ваш близък човек. Имате усет към нещата. Не се колебайте да доведете започнатото до край.

Везни

Това е ден, който да прекарате в движение. Не пренебрегвайте положителното влияние на спорта.

Скорпион

През този ден ще удържите победа над важен противник. Сега е моментът да извадите козовете си и да атакувате смело и без излишни скрупули.

Стрелец

Това е ден, който да посветите на търсенето на нови занимания. Дори да ви отнеме време и да не успеете веднага - не се отказвайте от процеса. Важното е да успеете.

Козирог

Днес си подарете повече музика или други положителни усещания, свързани с изкуството. Много вероятно е да срещнете човек, който ще се превърне във ваш верен приятел.

Водолей

Денят ще ви даде шанс за развитие, но трябва да проявите увереност и самочувствие. Дори да не покривате някои критерии, много бързо ще наваксате всичко.

Риби 

Бъдещето ще покаже дали сте били прави, или не, но засега трябва да спазвате правилата. В противен случай може да попаднете в изолация, докато чакате резултата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама