Хороскоп за днес, 16 септември


Хороскоп за днес, 16 септември
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите за този петък, 16 септември.

Овен

Днес ще сте изключително чаровни. Това може да ви донесе някои позитиви в работа, но те едва ли ще са дълготрайни.

Телец

Този петък не се водете по чуждия пример. Опитът на другите сега няма да е валиден за вас. Намерете вашия собствен подход към нещата.

Близнаци

Този петък околните трудно ще понесат ваша шега. Може би е добре да се повеселите в позната компания вечерта, а през деня да бъдете умерени.

Късметче за всяка зодия за 16 септември

Рак

Днес се опитайте да бъдете малко по-различни. Няма нищо лошо в това. Много бързо ще се приспособите.

Лъв

Смехът е здраве и днес на вас това лекарство се препоръчва в големи дози. В този момент това е единственото, което може да направи деня ви хубав. В противен случай той ще бъде сив и скучен.

Любовно пожелание за 16 септември според зодията

Дева

Възможностите ви за щастие са толкова близо до вас, че да тръгнете да го търсите през девет планини в десета и през девет морета в десето, ще е просто загуба на време. 

Везни

С каквото и да се заемете днес, то едва ли ще изисква някакви усилия от ваша страна. Докато си помислите да започнете нещо и то вече ще е готово. 

Любовен уикенд хороскоп за 17-18 септември

Скорпион

Този петък се наслаждавайте на всичко, което се случва в момента, а не да мислите за бъдещето. В този момент няма да можете да му повлияете, така че го оставете да се развива само.

Стрелец

Днес ще се случи нещо, което е важно за вас и което сте очаквали отдавна, но…  за съжаление ще се случи във ваше отсъствие. Радвайте се на факта, че се е станало и не съжалявайте, че не сте били там.

Козирог

Този петък е най-добре да се въздържате от активни действия и да наблюдавате всичко, което се случва около вас, като страничен наблюдатели. Така ще можете да видите, кой точно се опитва да сложи пръта в колелата ви.

Какво значи да обичате жена Везни: 7 важни истини

Водолей

През този ден потърсете своя пристан далеч от мястото, в което пребивавате. Разнообразието сега ще е животоспасяващо за вас.

Риби

Този петък не се заричайте. Вярвайте в добрия развой на нещата. Той непременно ще се случи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама