Хороскоп за днес, 17 април 2024


Хороскоп за днес, 17 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 17 април 2024, според зодията

Овен

Всички очи са вперени във вас, Овни. Това е ден, в който можете да изберете смели цветове, които да носите на работа. В момента сте креативни и тази енергия може да се разпростре във всички области на живота ви. От решаване на проблеми до правене на нещо мило за половинката ви, вие карате нещата да се случват!

Телец

Може да не се регистрирате за ролята на "лидер" днес, но ще ви бъде трудно да не попаднете в тази роля, когато Луната е в Лъв. Обърнете внимание. Хората ще изглеждат привлечени от вас и ще искат да избират ума ви за знания и информация, които владеете толкова добре. Това е вашият ден да блеснете, Телци, в царството на властта.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Близнаци

Можете да кажете каквото трябва и да го говорите смело, когато Луната е в Лъв, обаче ревът ви може да е по-силен, отколкото предполагате. Това е моментът да предадете съобщението си с нежност и любов. Понякога просто трябва да се отпуснете и да приемете, че контролирате нещата - днес не е нужно да казвате на другите, че е така. Може вече да знаят.

Рак

Спестени пари могат да ви накарат да си пожелаете някой ефектен артикул, за да поглезите себе си, а може дори да искате да почерпите някой друг. Луната в Лъв ви кара да се чувствате щедри и да изпращате енергийни вибрации на големи прахосници. Наслаждавайте се, но също така не забравяйте да се контролирате, за да останете в плюс!

Лъв

Чувствате се силни и добре в живота си. Луната в Лъв, вашият знак, е вдъхновяваща енергия, която ви позволява да правите неща за вас, които подобряват цялостното ви благосъстояние. Ако искате да започнете по-здравословен начин на живот, това е чудесен ден за изготвяне на стратегия и планиране. Ако желаете да планирате всичките си рутинни нужди за красота, днес е чудесно време да резервирате уикенда си с неща, които ви позволяват да се поглезите.

Дева

Гордейте се с миналото си, Деви, дори с по-тъмните части, които може би не ви харесва да споделяте със света. Луната в Лъв носи енергия, която ви позволява да прегърнете яростно цялото си същество. Хората може да повдигнат нещо, което вие предпочитате да не подхващат, но това ви е направило това, което сте днес. Не е нужно да се срамувате от собствените си житейски уроци.

Везни

Приятелите са невероятни, нали? И това, което познавате, ви дава силно чувство за принадлежност. Луната в Лъв ви дава този голям тласък на увереност във вашия сектор на приятелството. Чувствате огромна смелост, защото имате хора в живота си, които ви пазят. Те искат да успеете и вие ще го направите.

Скорпион

Скорпиони, когато вършите страхотна работа във вашата компания, това си личи. Луната в Лъв подчертава вашите невероятни таланти и умения. Не можете да ги скриете и не можете да се преструвате, че не съществуват. Кредитът идва при вас, когато е дължим, и ще се радвате да знаете, че хората, които уважавате, ви признават за това, което сте.

Стрелец

Луната в Лъв изважда на преден план вашата интелектуална страна. Научили сте толкова много на този свят, но животът е вашият вечен учител. Вие сте на този невероятен кръстопът, където вече не сте щастливи. Искате да научите повече и да придобиете повече знания за живота и всичко, което можете да направите, за да бъдете вдъхновени и да вдъхновявате другите. Време е да пораснете!

Вижте още: За какво най-много лъже всяка зодия

Козирог

Може да не привличате вниманието, но вниманието ви намира по време на Луната в Лъв. Може да публикувате нещо невинно в социалните мрежи и то да стане вирусно. Може да кажете нещо, което наистина да уцели правилния човек. Нещата, които правите, изглеждат видими. Днес не е ден да се държите така, сякаш предпочитате да сте на заден план, защото дори и да искате, животът има други планове.

Водолей

По време на Луната в Лъв се сключва сделка и можете да поемете солиден ангажимент към проект, който искате да направите. Това е страхотно време за разрастване на бизнес или насърчаване на връзки с колега, които водят до нещо ползотворно и взаимно удовлетворяващо.

Риби

Вашите положителни промени в живота могат да вдъхновят някои, но някой в ​​живота ви може да види, че правите правилното нещо и ще иска да саботира вашите усилия. Ще трябва да използвате вътрешната си смелост, за да избегнете навлизането в склона на компромиса. Когато Луната е в Лъв, бъдете силни. Можете да докажете на себе си и на другите, че когато вземете решение, то може да остане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама