Хороскоп за днес, 17 януари


Хороскоп за днес, 17 януари
Снимка: iStock

Овен

Това е ден, в който да се опитате да изведете отношенията си на едно ново ниво. Не се бойте да бъдете различни и да се усъвършенствате.

Телец

Денят е подходящ за промени във външния вид. Сега смело може да отидете да направите онази прическа, за която отдавна мечтаете.

Близнаци 

Това е ден, в който да направите всичко това, за което до скоро не ви стигаше смелост. Бъдете уверени в себе си и действайте смело!

Рак

Този понеделник ще се почувствате променени. Имате още много път до съвършенството, но първата крачка е направена.

Лъв

Това е ден, в който да внимавате повече от обикновено. Внимателно обмисляйте всяка своя дума и действие, дори по няколко пъти.

Дева

Днес трябва да внимавате с приема на екзотична храна. Проверявайте срока на годност на продуктите, не ходете на непознати места за хранене.

Везни

Този понеделник не приемайте забележките прекалено присърце. Никой не ви мрази, просто имате някои мънички неща за подобрение.

Скорпион

През този ден укротете емоциите си. Сега не е моментът за изблици. Не давете мъката и чувствата си в алкохол. Това няма да помогне.

Стрелец

Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Не си позволявайте манипулации, за да не се налага да давате неприятни обяснения.

Козирог

Днес пред вас ще се открият големи възможности. Рискувате да пропуснете някои от тях. Сега трябва да сте в пълна кондиция.

Водолей

Този понеделник е добър ден да изненадате любимия си човек. Дори най-малкото подаръче, но от сърце ще означава много за него или за нея.

Риби

Този понеделник много внимателно се вслушвайте в това, което казват близките ви хора. Дори думите да не ви харесват в тях ще има много истина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама