Хороскоп за днес, 18 август


Хороскоп за днес, 18 август
Снимка: iStock

Овен

Днес може да се събудите преди алармата. Най-добре станете веднага, а не продължавайте съня си. Отделете време за здравословна закуска и контрастен душ.

Телец

Този ден ще е последният от тежките, които ви предстоят, така че се "въоръжете" с всичките ви познати позволени средства. Не пропускайте гимнастиката сутринта за повече тонус.

Тези 3 зодии ще са нещастни през 2022

Близнаци

Този четвъртък ви предстои да изживеете истинска буря от чувства, съмнения и емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.

Рак

Още от сутринта ви очакват много приятни занимания и вие го усещате. Бъдете внимателни с електрическите уреди и проверете дали сте изключили каквото трябва.

Любовно пожелание за 18 август според зодията

Лъв

Днес се опитайте да станете по-рано. Имате много неща за подреждане в главата си, а точно сега не е добре да забравяте каквото и да е. Може да ви се наложи да се върнете до вкъщи.

Дева

Днес ще трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Везни

От сутринта се запазете с търпение и намалете скоростта. Много е важно да си давате повече време за наблюдение и обмисляне на случващото се около вас.

Зодиите, на които предстои болезнена раздяла в края на август

Скорпион

През този ден ще бъдете оставени на спокойствие да планирате задълженията си през седмицата. Вечерта очаквайте важно обаждане.

Стрелец

Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага, ще имате време до обяд, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.

Козирог

Денят е добре да започне от рано, за да може да се подготвите добре за това, което ви очаква, а то няма да е малко. Включете повече витамини и пресни сокове в менюто си, за да не се подадете на умората.

Финансова съвместимост в брака според зодията

Водолей

Денят ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за харчове.

Риби 

Очаква ви един по-различен ден. Още от сутринта ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама