Хороскоп за днес, 19 ноември


Хороскоп за днес, 19 ноември
Снимка: iStock

Овен

Днешният ден е идеален за ползотворни и морално удовлетворяващи дейности. Предупредете семейството си предварително, че вероятно ще закъснеете днес.

Телец

През този ден ще се наложи да се занимаете с чуждите грешки. Заредете се с много търпение и дисциплина и ще се справите.

Близнаци

Този петък ще бъдете особено лесни за провокиране. Не позволявайте да бъдете толкова лесно въвлечени в конфликт.

Рак

Днес ще получите сериозно възнаграждение за усилията ви през последните дни. Ще имате пълното право да се насладите на постиженията си.

Лъв

Този петък не започвайте нищо ново. Недовършените задачи са ви предостатъчно - заемете се само с тях.

Дева

През този ден обърнете внимание на темите и въпросите, които ще възникват - те ще изискват особено наблюдение, тъй като ще ви занимават дълго време. 

Везни

Възможни са неочаквани откровения, шокиращи поврати на Съдбата. За да се справите с всичко, е необходимо много търпение и умение да контролирате емоциите си.

Скорпион

През този ден ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт и да се сблъскате с неща, които ще правите за първи път. 

Стрелец

През този ден се въздържайте от начинания, не започвайте нови проекти и дела. Избягвайте сериозните разговори, особено ако са свързани с пари.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с много хубави емоции. Насладете им се, защото никога не се знае какво следва.

Водолей

Този петък избягвайте шумните компании и струпванията на хора. Точно сега тишината и спокойствието ще са от особено значение за вас.

Риби

Днес ще удържите малка победа над себе си. Предстои нов период в живота ви, който ще ви донесе много положителни промени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама