Хороскоп за днес, 2 декември


Хороскоп за днес, 2 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще откриете отговорите на много важни въпроси. Ще трябва да се постараете, за да научите истината, но усилията ще си заслужават.

Телец

Това е ден, който ще ви затрупа с емоции. Изберете най-хубавите от тях, за да стоплят сърцето ви. Все пак не преминавайте никакви граници.

Близнаци 

Този четвъртък няма да имате яснота по важни въпроси. Затова изчакайте да видите как ще се развият нещата, преди да се решите на каквито и да било стъпки.

Рак

През този ден може да се сблъскате с някакво препятствие. Не му придавайте прекалена важност и ще го преодолеете лесно.

Лъв

Това е ден, в който да не предизвиквате Съдбата. Колкото и всемогъщи да се чувствате, не забравяйте, че има обстоятелства, върху които не можем да влияем.

Дева

Този четвъртък сами трябва да разберете къде да спрете и да поставите границите. В противен случай някой друг ще го направи вместо вас.

Везни

Това е ден за взимане на важни и отговорни решения. Ще сте способни на усилена интелектуална дейност. Умът ви няма да ви подведе.

Скорпион

Днес ще можете да отличите важното от незначителното. Смело можете да започвате нови дела. Не се страхувайте да поемете отговорност.

Стрелец

Денят е подходящ за дейности, свързани с придобиване на имущество. Възможна е появата на здравословни проблеми, но те няма да са сериозни.

Козирог

Добрата ви дума днес ще направи чудеса за някого. Неговата реакция ще е изключително щедра към вас. Заслужили сте го!

Водолей

Това е ден, в който да помислите за другите. За сега трябва да оставите настрана вашите лични интереси. Ще дойде ред да удовлетворите и тях.

Риби

През този ден ще се случат важни събития, които ще дадат отражение на бъдещето ви. Слушайте съвестта си и всичко ще бъде наред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама