Хороскоп за днес, 20 май


Хороскоп за днес, 20 май
Снимка: iStock

Овен

Днес е важно да бъдете себе си, колкото и неприятности да ви струпват. След време днешната ви позиция ще бъде призната за единственото приемливо поведение.

Телец

През този ден бъдете внимателни - една погрешна дума може да предизвика сериозен конфликт и да развали сериозни отношения.

Близнаци

Колкото и да се опитвате да продължите напред има някои неща, които не сте довършили и които очакват да им обърнете внимание. Ще е трудно да се отървете от тях, затова им обърнете нужното внимание.

Късметче за всяка зодия за 20 май

Рак

Днес е ден, в който може да получите признание. Вероятно от месеци сте очаквали да се убедите в правотата си и сега може да се учудите от слабото вълнение, което изпитвате. Така правят мъдрите хора.

Лъв

Денят предполага да не поемате рискове. Бъдете нащрек и по-внимателни от обикновено. Не си правете експерименти в различните области на бита. Не употребявайте алкохол.

Дева

Днес е добре да си спомните за ваши роднини, които не сте чували и посещавали отдавна. Нужно е да им обърнете необходимото внимание. Така и вие самите ще се разтоварите.

Любовно пожелание за 20 май според зодията

Везни

Този ден ви е даден за почивка. Ако се налага да сте в офиса бъдете максимално пасивни и изчакващи. Оставете инициативата в ръцете на колегите ви.

Скорпион

Днес си позволете това, което не сте допускали да си дадете през последните седмици. Много е важно да се поглезите повече, че само с дисциплина живее ли се?

Стрелец

Днес е много важно да си направите някакъв, макар и малък подарък. Може да поглезите и любимия си човек. Важното е да има повече мили неща от обикновено днес.

Любовен уикенд хороскоп за 21-22 май

Козирог

Много е важно денят да протече по начина, по който ви харесва. Всякакъв компромис ще е трудно преодолим и може да нанесе сериозни вреди на отношенията ви с останалите.

Водолей

Днес бъдете повече себе си, от колкото някога сте били. Имате пълното право да отстоявате себе си и своите убеждения, щом не вредите на никого.

Защо мъжете се отдалечават от жените според тяхната зодия

Риби

Насочете силите си към това да запазите баланса и равновесието в живота и отношенията ви с близките хора. Не се фокусирайте върху отрицателното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама