Хороскоп за днес, 21 декември


Хороскоп за днес, 21 декември
Снимка: iStock

Овен

Днес прекарайте деня сред хора, с които знаете, че ще ви е приятно. Това не е ден, в който да правите компромиси с комфорта ви.

Телец

Този вторник е добър ден за покупки, свързани с външния ви вид. Потърсете новото в стила си и не се колебайте да експериментирате.

Близнаци

През този ден може да разберете нечия тайна. Не се изкушавайте да я разгласявате, но може да използвате информацията в своя полза.

Рак

Този вторник не се колебайте да бъдете новатори. Колкото и да е голям скептицизмът в очите на другите, вие следвайте своята линия.

Лъв

През този ден не бъдете подозрителни към всичко ново само защото не е ваша идея. Полюбопитствайте и ще откриете нещо интересно за себе си.

Дева

Този вторник рискувате да забравите ваша важна задача за изпълнение. Направете си точен график от сега, за да не пропуснете нищо.

Везни

Това е ден, в който ще ви трябват сили за двама. Не се притеснявайте от предстоящото, а просто вървете напред и не се обръщайте.

Скорпион

Днес ще се наложи да отстъпите водещото място на друг. В това няма нищо фатално, дори може да ви хареса. Ще осъзнаете, че имате нужда от почивка.

Стрелец

Този вторник е ден за емоционална почивка. Няма и да имате сили за никакви особени приключения. Предупредете близките ви, за да няма сърдити.

Козирог

Този вторник помислете дали не сте длъжник някому. Помислете какво са ви дали и дали не може да отвърнете със същото.

Водолей

Този вторник може да откриете, че не сте сами в преследването на дадена цел. Вместо да се конфронтирате, помислете дали не може да спечелите съмишленик.

Риби

Днес ще сте господар на положението. Опитайте се да използвате ситуацията във ваша полза, така че да си спечелите уважението на колкото се може повече хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама