Хороскоп за днес, 21 май


Хороскоп за днес, 21 май
Снимка: iStock

Овен

Днес не се колебайте да се вслушате в чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъде от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо срамно. 

Телец

Предстои много сериозен и интересен ден, в който всичко ще е възможно. Това е време за духовно преображение и преодоляване на съмненията.

Близнаци

Днес се опитайте  да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. Ако пренебрегнете задачите те само ще се трупат и ще ви натоварят още повече.

Рак

Днес може да си позволите да нарушите правилата. По-печелившата позиция ще бъде ако импровизирате. Колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успeшни ще са действията ви. Късметът ще е на ваша страна.

Лъв

Този ден ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. Хубаво е да отвърнете на жеста и вие да дадете нещо от себе си.

Дева

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. В такъв случай обаче не се натоварвайте психически.

Везни

През този ден се изкачете на най-високия връх на настроението ви. Дори да не сте особено вдъхновени, предприемете нужните крачки. Щастието само ще дойде.

Скорпион

Денят предразполага към полза от контакти с приятели.  Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат. Приемете неговото предложение за място и времето,  в което да се видите. 

Стрелец

Това е ден за победа над самите вас. Ще сте способни на повече, отколкото си представяте. Концентрирайте се върху една важна цел и със сигурност ще я постигнете.

Козирог

Денят е подходящ за постене или режим, в който да се откажете от вредни навици в храненето и начина на живот. Изключете алкохола и месото. Полезни са всички дейности, свързани с вода.

Водолей

Денят ще ви изненада приятно. Няма да можете да се противопоставите на щастието. А и не бива!

Риби

Тази събота ще се изненадате от себе си. Ще откриете неподозирани сили и способности. Бъдете все така креативни!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама