Хороскоп за днес, 22 май


Хороскоп за днес, 22 май
Снимка: iStock

Овен

Днес не се колебайте да бъдете различни. Изненадайте себе си, а защо не и другите. Никога не е късно да станем различни и по-добри!

Телец

Тази неделя дайте пълна свобода на всичко, каквото се сетите. Няма рецепта за доброто ви прекарване освен да ви е приятно. Очаква ви един незабравим ден!

Близнаци

Днес наблегнете на външната изява на нещата. Не задържайте силни чувства у себе си и намерете сили да изразите емоциите си. Продължете смело напред и бъдете горди със себе си.

Рак

През този ден отдайте заслуженото на хубавото време и слънце навън. Повече физическа активност ще ви се отрази чудесно. Не се изкушавайте да прекарате деня у дома.

Лъв

Днес може да не се чувствате в най-добрата си форма. Помислете дали не сте се лишили от нещо, което до момента е било неразделна част от вас в ежедневието ви. И бързо си го набавете.

Дева

Най-малката промяна днес ще ви даде достатъчно енергия и вдъхновение, за да върнете усмивката и силите си. Сега не се оставяйте на меланхолията, в противен случай няма да може да излезете дълго време от нея.

Везни

През този ден меланхолията ви може да не ви дава мира. Безсмислено е да се потопявате в стари спомени. Изчакайте търпеливо да премине катарзиса ви и да възстановите позициите си.

Скорпион

Днес не си отказвайте в нито едно от желанията ви. Имате право на абсолютен релакс. Може да си изключите телефона, а до компютър не припарвайте.

Стрелец

Днешният ден е много важно да се обърнете за съвет и помощ към ваш стар приятел. Изтърпете критиката, тъй като тя ще е единствено във ваша полза. Нали искате да станете още по-добри?

Козирог

Тази неделя е добре да прекарате извън града. Оставете всички грижи и тревоги зад себе си и се опитайте да приемете енергията на природата. Каквото си пожелаете днес – има голяма вероятност да се сбъдне.

Водолей

Днес не си правете планове за близките дни. Изчакайте да премине повече време, за да планирате лятната отпуска. Има вероятност желанията ви да се променят.

Риби

Използвайте днешния ден, за да направите колкото се може повече добри дела. Бъдете верни на себе си и на това, което искате да бъдете. Нека нищо не ви спира по пътя ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама