Хороскоп за днес, 23 декември 2023


Хороскоп за днес, 23 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии тази събота, 23 декември 2023.

Овен

Време е да се разровите в сърцето си, за да разберете какво искате и защо. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на духовност. Дайте си пространство за размисъл. Това може да бъде прекрасно начало на уикенд, изпълнен със съзерцание.

Телец

Бъдете честни, Телци. Има причина хората понякога да ви наричат ​​инати. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на споделени ресурси и тайни. Помислете да погледнете в областите от живота си, които криете от другите. Тъй като ретроградният Меркурий все още се случва, дълбокото изцеление може да започне.

Близнаци

От време на време получавате втори опит за любов и романтика. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на ангажиментите. Това е прекрасно време да се посветите отново на цел, особено ако искате да я постигнете с партньор. Помислете за хората в живота си, които бихте искали да държите най-близо до вас. Може да откриете, че сте в състояние да предефинирате границите, но също така да решите отново какво сте готови да направите за кого и до каква степен.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 23-24 декември 2023

Рак

Новата година е точно зад ъгъла и имате малко време да преоцените областите от живота си, в които сте склонни да се проваляте. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на рутините и навиците. Какво си повтаряхте, че ще промените, а после не го правихте? Кои са вашите спънки и спирания? Можете да съставите истински план за действие.

Лъв

Възобновена любов? Меркурий се връща в зодиакалния знак Стрелец, вашият сектор на страстта. Това е вашият шанс да докажете, че любовният ви живот може и ще издържи на най-трудните времена. Празниците могат да бъдат със смесени емоции за вас, но не се притеснявайте. Докоснете се до тази романтична страна и оставете смелото ви сърце да се изрази.

Дева

Отново е онова време от годината, когато цялото семейство се събира, за да се наслаждава на компанията си. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на семейството и дома. Въпреки че това може да предизвика някои невероятни спомени от прекрасни минали времена, може да има и няколко болезнени. Можете да използвате това време за размисъл, за да видите наистина колко далеч сте стигнали и да прегърнете всички прекрасни неща, които трябва да очаквате с нетърпение в бъдеще.

Везни

Везни, през този ден ще ви се наложи да проявите повече търпение. Способността ви да чакате сега ще е най-големия ви приятел. Вечерта не злоупотребявайте с ничие търпение, ще разберете, че това е най-добре и за вас, и за околните.

Скорпион

Лесно идва и лесно си отива, но не би ли било хубаво, ако можете да контролирате малко повече финансовата част. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на парите. Това може да е време от годината, в което да се научите да спестявате повече, отколкото да харчите. Можете да съставите финансов план или да видите как да се възползвате максимално от това, което имате.

Вижте още: Животът на тези 3 зодии ще се промени в навечерието на Нова година

Стрелец

Хубаво е да работите върху себе си, Стрелци. Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор на личностно развитие. Това е идеалният момент да съставите своя списък с книги за четене за 2024 г. или да помислите за всички неща, които бихте искали да направите, когато настъпи новата година. Искате да отслабнете? Да се ​​върнете във форма? За вас няма невъзможни неща. Всъщност небето е границата.

Козирог

Меркурий се завръща в зодиакалния знак на Стрелец, вашият сектор от скрити врагове. Това поставя светлината на прожекторите върху приятелствата, които сте подозирали, че са истински или гранично токсични. Време е за прочистване. Можете да го направите, а и трябва, за да започнете на чисто.

Водолей

Днес не очаквайте всички да са на вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво. Не се опитвайте да докажете правотата си на всяка цена.

Риби

Риби, днес ви очакват много срещи. Някои от тях ще минат много по-леко, отколкото сте си представяли. Преминете през всичко с лекота и усмивка. Гответе се за натоварен ден, тъй като ще използвате деня преди Бъдни вечер за последни покупки. Бъдете търпели и не се изнервяйте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама