Хороскоп за днес, 23 януари


Хороскоп за днес, 23 януари
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще бъдете изкушени да влезете в ожесточен спор със своите близки. Вие безспорно ще сте прави, но разговорът ще бъде прекалено изтощителен. Отношенията ви може сериозно да пострадат.

Телец

Телци, тази неделя за вас ще бъде ден за размисъл. Помислете дали се намирате на пътя, на който искате и ако не - какво ви пречи да стигнете.

Близнаци

През този ден на партньора ви ще му е трудно да разбере какво точно искате. Не разваляйте почивния ден с недомлъвки, а изразете ясно мислите си.

Рак

Днес ще сте късметлиите на Зодиака. Всички те ви желания ще започват да се осъществяват на ниво мисъл. Напълно сте си го заслужили.

Лъв

През този ден много ще ви се иска да поглезите някого. Ако си имате половинка това, може би ще е най-глезеният човек. Бъдете умерени. Дали често може да бъдете такива?

Дева

Днес обърнете внимание на всички малки и досадни неща, които сте игнорирали, защото сте били прекалено заети. Сега ще имате време да им обърнете нужното внимание с удоволствие.

Везни

През този ден някой ще се опита да развали настроението ви. То, обаче е във ваши ръце, така че спокойно може да игнорирате дразнителя. Това ще е най-добрият начин да го „обезвредите.“

Скорпион

Време е да се замислите за чувствата на околните. Това ще помогне и на вас самите да разберете, че ситуацията, в която се намирате съвсем не е толкова критична, дори напротив.

Стрелец

През този ден пазете личния си живот от вмешателство. Може много да ви се иска да споделите и да потърсите съвет, но така само ще усложните ситуацията.

Козирог

Днес между вас и половинката ви ще има невероятна хармония. Може да откриете нови съвместни занимания. Подарявайте си по-често такива моменти.

Водолей

През този ден запазете чувството си за хумор за себе си. Половинката ви има нужда от разбиране и сериозно отношение към това, което я тревожи сега.

Риби

През този ден не се водете от настроението на вашия партньор. Раздразнителността му може да се дължи на дълбоки чувства, които не смее да изрази. Проявете търпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама