Хороскоп за днес, 23 януари 2023


Хороскоп за днес, 23 януари 2023
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник не трябва да се подлагате на претоварване - както физическо, така и емоционално. Мислете преди всичко за собственото си благополучие.

Телец

Днес е добър ден за работа по финансовата или бизнес страна на кариерата ви. Практичността е качеството, което ще се изисква от вас на първо място.

Близнаци

През този ден трябва да бъдете максимално внимателни във всичко, свързано с финансови въпроси. Ако е възможно, по-добре е изобщо да отложите всякакви покупки.

Вижте още: Ето каква ще бъде Годината на Водния Заек

Рак

Днес може да научите нещо, което ще ви даде власт над някого или ще ви постави в неудобно положение. Всичко зависи от това как ще използвате информацията. 

Лъв

Този понеделник може да се натъкнете на нещо, за което да не намерите рационално обяснение. Има такива неща и те не винаги носят злини.

Дева

Днес ще имате достатъчно възможности за изява, но изберете само 1-2 от тях. Не се изкушавайте да се заемете с прекалено много неща.

Везни

През този ден полетът на мисълта ви ще изпреварва възможностите на организма ви. Съобразете се със силите и ресурсите ви.

Скорпион

Днес може да се наложи да изразходвате много енергия за справяне със стреса, причинен от не съвсем успешни опити да оправдаете представата на някой друг за вас. Не си го причинявайте.

Вижте още: Тази зодия ще бъде своя мечта в края на януари 2023

Стрелец

Прибързаните думи, които сте казали преди, могат да ви бъдат представени в изопачен вариант. Бъдете максимално спокойни, докато поправяте грешката си.

Козирог

Спомените със сигурност са приятно нещо, но можете да получите много повече полза и удоволствие, ако гледате напред. Забравете миналото.

Водолей

Това е ден, в който може да се поглезите с повече време и грижа за външния ви вид. Купете си нова дреха. 

Риби

Това е ден, в който от вас ще се изисква малко, за да постигнете целта си. Направете тази малка, но трудна крачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама