Хороскоп за днес, 23 май


Хороскоп за днес, 23 май
Снимка: iStock

Овен

Това е ден за забрава. Мислете си само за положителните неща, които ви съпътстват сега. Ако предпочитате да се потопите в спомени, нека и те да бъдат приятни.

Телец

Това е ден за забавление. Каквото и да става, мислете за своето удоволствие. Времето минава прекалено бързо, а подходящите моменти рядко се връщат.

Късметче за всяка зодия за 23 май

Близнаци

Това е ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или дейност - изберете сами, но не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

Рак

Това е ден за взаимност. Окажете съдействие на партньора ви. Той има нужда от вашата подкрепа точно сега и това не може да се отлага.

Любовно пожелание за 23 май според зодията

Лъв

За да имате един успешен и приятен ден, призовете на помощ въображението си. Освен това се опитайте да доведете нещата до край. В никакъв случай не се отказвайте на половината път.

Дева

Това е ден, в който ще се чудите дали случайностите наистина съществуват или всичко е строго предначертано. Не губете ценно време да се чудите как е възможно. 

Везни

Най-важното качество, което трябва да проявите, днес е гъвкавостта. Около обяд може да изпаднете в ситуация, в която да търсите изход от внезапно настъпило объркване. 

Хороскоп за тази седмица, 23-29 май

Скорпион

През този ден оставете чувството си за хумор у дома или поне по-голямата част от него. Има риск да останете неразбрани, като грешката няма да бъде в събеседника ви, а в прекалено двусмислените ви думи.

Стрелец

Днес не се затваряйте за нови идеи. Традициите са хубаво нещо, но промяната е силата, която ни движи напред.

Козирог

През този ден слушайте интуицията си или в краен случай разума, но само вашият. Съветите на другите няма да ви свършат работа

Седмичен любовен хороскоп за 23-27 май

Водолей

През този ден уважението ви към другите трябва да е на ниво. Съществува риск да забравите, че хората, с които общувате, имат своите чувства и да има много „наранени“.

Риби

Това, което търсите, е точно до вас. Да, понякога нещата се получават и по лесния начин. Това съвсем не означава, че понижава качеството им. Бъдете повече оптимисти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама