Хороскоп за днес, 24 април 2024


Хороскоп за днес, 24 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 24 април 2024, според зодията

Овен

Тайните са предназначени да се пазят в тайна. По време на Луна в Скорпион бъдете дискретни с идеите, мислите и нещата, за които предпочитате другите да не знаят. Може да ви е трудно да не се отваряте към другите, но времето може да бъде голяма помощ при определянето на кого можете да се доверите и на кого не. Бъдете проницателни.

Телец

Любовта променя нещата. По време на Луната в Скорпион може да почувствате желание да се оттеглите от връзката си за известно време. Любовта може да бъде трудна, когато сте твърде близо до ситуацията. Да дадете пространство на някого (или да го вземете за себе си) не е лесно. Пространството обаче е специален дар. То ви помага да мислите, преглеждате и размишлявате как се чувствате и какво желаете за бъдещето.

Близнаци

Искате да сте здрави, Близнаци. По време на тази Луна в Скорпион вие сте готови и нетърпеливи да бъдете най-добрата версия на себе си, която можете да бъдете. Започнете с малки решения, които можете да вземете лесно. Изберете да готвите у дома. Купувайте по-здравословна храна. Насладете се на слънцето и избягвайте стреса. Всички тези малки решения водят до големи печалби.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 април 2024

Рак

Луната в Скорпион ви носи това, от което се нуждаете, за да се забавлявате и да бъдете щастливи. Слушайте хубава музика. Прочетете положителни цитати и изберете да медитирате. Излизайте с приятели, които ви казват хубави неща и ви подкрепят. Планирайте нещо забавно за лятото.

Лъв

Вашата защитна страна ще излезе наяве днес. По време на Луната в Скорпион искате да сте сигурни, че хората, които обичате, са в безопасност, защитени и добре обгрижвани. Може да не сте в състояние да контролирате какво казват или правят другите, но можете да бъдете модел на това, което бихте искали да бъдат. Изразете мнениd и след това оставете другите да решат сами какви трябва да бъдат.

Дева

Това е време за размисъл, Деви. Луната в Скорпион разкрива вашата интуитивна природа. Това е идеалното време за водене на дневник и свързване с вътрешното ви аз. Настройте, като седнете на тихо място и изпразните ума си. Не се страхувайте да изключите телефона или да оставите ума си да блуждае, докато не се почувствате чисти и в емоционално пространство, където сърцето ви е отворено за получаване на съобщение от Вселената.

Везни

Луната в Скорпион ви кани да направите инвентаризация на нещата, които притежавате. Да знаете какво имате е чудесен начин да решите какво можете да споделите и какво ви липсва. Ако не сте правили снимки на вашите ценни притежания или скъпи вещи, като бижута, колекционерски предмети или изкуство, това е денят да го направите.

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Скорпион

Когато Луната е във вашия знак, може да се почувствате готови да промените няколко неща в живота си. От облеклото, което носите, до цвета на косата и книгите, които четете, всичко е въпрос на самоусъвършенстване и личностно развитие. Готови сте да растете и е време да предприемете действия. Планирайте нещо, Скорпиони.

Стрелец

Можете да се откажете от миналото, да говорите за него или да планирате да го заровите в сърцето си и да забравите за случилото се. По време на Луната в Скорпион някои ситуации може да не ви струват повече спорни или за разрешаване. Гневът, който сте изпитвали, или чувството за предателство може да изглеждат изчезнали. Може дори да не искате да признаете минал проблем. Надраснали сте необходимостта да си уреждате сметки и може да се почувствате добре просто да  оставите нещата.

Козирог

Понякога можете просто да кажете, че някой е предназначен да бъде в живота ви завинаги. Луната в Скорпион внася мощна енергия във вашите приятелства. Може да срещнете за кратко човек и да почувствате нещо специално или магнетично, но моментът не е подходящ или не сте сигурни къде ще бъде той в живота ви. Това е ден за доверие. Вярвайте, че Вселената ще ви събере заедно, когато нещата са наред.

Водолей

По време на Луната в Скорпион има други неща, които можете да правите със свободното си време, за да разширите влиянието си в света. Започнете да вписвате блог или създайте нов акаунт в социалните мрежи. Присъединете се към литературен клуб или станете по-активни във вашата професионална група и се запознайте с други, които обичат да говорят на същата тема, която ви харесва.

Риби

Коя тема обичате повече от всичко на света? Луната в Скорпион ви кани да проучите още една тема. Запишете вашите въпроси. Прочетете по темата. Помислете да гледате филми по темата и да следвате експерти в областта. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама