Хороскоп за днес, 24 декември 2022


Хороскоп за днес, 24 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден гледайте с лекота и добрина на нещата. Търсете светлината и пътя напред. Със сигурност ще ги откриете.

Телец

Това е ден, в който ще получите много подаръци и от сърце. Направете същото за близките си и и дарете с най-скъпото ви - вашата любов.

Близнаци

Тази събота не се колебайте да дарите с най-мили пожелания хората, които обичате. Не пестете думите и прегръдките.

Рак

През този ден бъдете щедри в думи, подаръци и обещания. Получаваме толкова, колкото даваме, така че не се колебайте да дадете повече. 

Лъв

Това е ден, в който да сте добри със себе си и близките ви. Забравете за съревнованията, дайте път на прошката и благословията.

Дева

Днес си припомнете красивото, което се е случило през изминалата година. Обещайте си, че през следващата добрините ще бъдат още повече.

Везни

Това е ден, в който да не пестите красотата във вас и около вас. Направете така, че всяко ваше действие или дума да допринесе за празничната обстановка.

Скорпион

Тази събота помислете какво сте дали на другите през годината и какво още бихте могли да дадете. Обадете се на всички хора, които обичате.

Стрелец

Това е ден, в който може да направите всички около вас щастливи. Вие сте човек от изключително значение за семейството ви - покажете, че и те за вас са толкова ценни.

Козирог

Това е ден, в който вярваме във вълшебства. Сега е моментът да се отпуснете и да видите как те се сбъдват едно по едно.

Водолей

Днес се опитайте да бъдете по-различни. С повече вяра, без предразсъдъци - в най-изчистения ви вид. Ще ви се получи страхотно!

Риби

Това е ден, в който да се отпуснете и да се наслаждавате на тишината и спокойствието. Обгърнете с любов любимите си хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама